Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home Blog Artikels

Wednesday26 September 2018

 

https://www.hln.be/regio/dendermonde/klein-protest-van-extreemrechtse-groepering-aan-grote-markt-na-vergadering-linkse-actiegroep~a542f75d/?referer=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F 

 

" LSP- PVDA : verraders van de blanke arbeiders.”

Van deze slogan waren de linkse juffertjes van LSP ( Linkse Socialistische Partij) even geschrokken -, blijkt uit het verslag op hun blog van onze actie zaterdag in Dendermonde en gericht tegen een meeting van hen en hun communistische PVDA klonen. De communisten zouden op die vergadering even  overleggen : 'over hoe ze het fascisme een halt kunnen toeroepen' - dat terwijl hun moeder hen nog elke dag de pamper moet omdoen om ongelukken te voorkomen.

De dus vonden de communistische linkse studentenmietjes onze slogan maar niks schreven ze: omdat extreemrechtse neonazis's ( daar bedoelen ze blanke arbeiders mee) niet 'opkomen' voor de arbeidersklasse, terwijl zij dat wel doen. Dat is te merken in hoe hun ouders 'ons' - blanke arbeiders steeds meer uitpersen, zodat onze linkse studentjes  met hun neger en moslimvriendjes een prinsenleven kunnen hebben aan de door ons betaalde universiteiten  samen met hun linkse proffen die bakken geld verdienen.

Als dank schijten die communisten elke dag op onze kop, door ons te verwijten 'arme blanke mannen' te zijn, te dom om de complexiteit van 'de huidige wereld' te begrijpen. Terwijl wij die natuurlijk best begrijpen. Daar hebben we geen intelectuelen  van links voor nodig, - om te weten dat we elke dag door de elites van links en rechts genaaid worden.

 

Maar hoe kunnen neoliberale pro immigratie communisten nu beweren : dat zij 'opkomen' voor de blanke arbeidersklasse en 'wij' niet, als wij arbeiders en zij de kinderen van de bourgeoisie zijn?

Als kinderen van de rijke hogere middenklasse van LSP en Comac zich 'verbeelden' onze belangen te verdedigen, dan is er toch iets serieus mis met die gasten hun hersens.

En daarom snappen ze ook niet waarom wij dergelijke slogans gebruiken, - namelijk omdat ' wij' onze belangen best zelf verdedigen en die niet aan  linkse immigratiedemocraten willen overlaten.

Omdat links onze sociale verworvenheden aan vreemdelingen willen overdragen, wij ons daartegen met hand en tand zullen verzetten - met de hulp van het fascisme. 

 

 Hulde aan Semira Adamu voor gesloten centrum 127bis in Steenokkerzee.

 

Enkele tientallen linkse pro - immigratiecriminelen kwamen samen om de dood van een 'zwarte' vrouw te herdenken die omwille van haar criminele achtergrond ( ze was illegaal in ons land en weigerde het land vrijwillig te verlaten) de dood vond tijdens haar uitzettingsprocedure. Omwille van haar dood nam een minister ontslag en sprak de pers schande. Ook werden enkele politieagenten veroordeeld en gestraft die hun werk deden. De straffen die de politieagenten kregen werden onverkort uitgevoerd.

 

Noureddine Cheikhni, een van de moordenaars van politieagente Kitty Van Nieuwenhuysen, krijgt een elektronische enkelband

Wat een verschil met de nagedachtenis van blanke politieagente Kitty Van Nieuwenhuysen : deze dame werd koelbloedig om het leven gebracht door ingevoerd crapuul (Noureddine Cheikhni ) dat vandaag – na amper 10 jaren te hebben uitgezeten van zijn straf van 30 jaar – binnenkort vrij en vrolijk met een enkelband in de moskee , theehuis of drugshol kan vertoeven. Voor de moord op de blanke agente nam geen enkele minister ontslag, ( een blanke politieagent die in dienst sterft is duidelijk veel minder waard dan een zwarte illegaal die bij haar uitwijzing en door eigen schuld, sterft). En wees de pers er de massa op : dat de dader ' toevallig' van vreemde origine – er dus geen rancune tegen vreemdelingen mocht gevoeld . Kan onze elite nog beter haar misprijzen tegenover het volk demonstreren met de vrijlating van de zoveelste gangster van vreemde origine. En wat te zeggen van links : zij die treuren om de slechte behandeling van illegalen en andere ingevoerde vreemdelingen, maar zwijgen over door deze vreemdelingen vermoorde agenten en burgers.

 

Dat doet mij denken aan wat de nochtans extreemlinkse filmmaker Passolini ooit opmerkte - tijdens een communistische betoging in Turijn waar hij aan deelnam : de betogers daar de bourgeoisie, de politie de arbeidersklasse waren. En dat onze elites van links en van rechts neerkijken op die 'arbeidersklasse' – neerkijken op het gewone blanke volk, dat kan toch voor niemand nog een geheim zijn in dit land en in Europa, waar het leven van een gewone blanke mens niets meer waard is, alleen het welzijn van 'de vreemdeling' en de bourgeoisie telt.

 

 

 

                                                                                     

 

 

 

Op Brussels Airport is vanmorgen een nieuwe groep van 29 Syrische vluchtelingen aangekomen, zo heeft de Gemeenschap van Sant'Egidio meegedeeld. Ze kwamen naar België in het kader van een humanitaire corridor waarover de Belgische overheid een akkoord sloot met Sant'Egidio, in partnerschap met alle erkende erediensten van België.

Friday, 21 September 2018 12:42

PVDA - VERRADERS BLANKE ARBEIDERSKLASSE!

Written by

Afbeeldingsresultaat voor foto nieuw solidaristisch alternatief 

 

 

 

ACTIE MORGEN 13;30  - GROTE MARKT DENDERMONDE TEGEN PVDA HAATMEETING

 

De vuile smeerlapjes van de beroepspolitiek zeggen : 'dat ze streng zullen optreden tegen ons 'blanke patriotten' – dat ze geen mensen op hun lijsten willen die 'haat' zaaien.

Terwijl diezelfde geldpartijen er geen graten in zien mensen op kandidatenlijsten ( Fatima Ezzarhouni CD&V Antwerpen ) te plaatsen die familie ( moeder) is van iemand met bloed aan zijn handen. Dat is wat anders dan 'haat' koesteren tegen het immigrationisme van de elite - zoals wij doen. Drugs aan de handen en in de neusgaten hebben is blijkbaar nog niet erg genoeg voor de CD&V – voor de geldpartijen kan er altijd nog een schurkenstreek bij, zoals de moeder van een terrorist op de lijst zetten.

En dan te bedenken dat die partij zowel onderwijs als justitie in handen heeft, bangelijk gewoon, schandalig bangelijk.Dat is andere koek dan het 'intrisme' van Schild en Vrienden in het systeem.Dat soort partijen - zoals de CD&V  en de andere geldpartijen 'zijn' het systeem.

Page 1 of 35

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter