Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home Blog Artikels Links beseft weer eens niet wat het zelf aanricht

Thursday21 February 2019

Wednesday, 24 April 2013 09:20

Links beseft weer eens niet wat het zelf aanricht

Written by 
1 Mei 1 Mei

Toen onze aanvraag voor een manifestatie op 1 mei aan het Moorkensplein in Borgerhout bekend raakte (lek afkomstig van een rode mol binnen de administratie van De Wever) was het rode kot te klein. Alle progressieven die anders steeds op de barricaden staan voor het betogingsrecht, de vrije meningsuiting, het verenigingsrecht en wat nog aan ultrarode dogma's, gedroegen zich als een bende losgelaten hyena's. Niet om de voornoemde rechten te verdedigen, neen, om ze ons te ontnemen. De klojo's van het goedkope intellect zoals Bleri Lleshi en de rest van de gekleurde baasmakers uit de Maghreb kropen in hun pen. De "democraten" van de PVDA en hun kleurlingenleger (met op kop de ingevoerde moslima's die de Heilige  Koran niet kunnen onderscheiden van Das Kapital), roepen en tieren het hardst. Je waant je in een soek rond het Tahrirplein.

Aan die vreemdelingen en hun PVDA-bakfiets zal onze bevolking nog veel plezier beleven. Telkens een fractie van het politieke spectrum iets wil organiseren dat het linkse zooitje ongeregeld niet welgevallig is, beginnen ze te balken als een bende kamelen. Je kan er niks zinnigs aan vastknopen, maar zolang de burgerlijke media dat gebalk uitzenden zijn ze in hun opzet geslaagd.

Betoging verboden, rechten van inboorlingen afgenomen, het plezier kan niet op.

Maar nu dreigt er een klein probleem: de plaatselijke middenstand, altijd op zoek naar profijt, ziet haar kans schoon om die "Die Straße(n) frei" te houden. Betogingsvrij, welteverstaan. Aangemoedigd door de rode steun om het N-SA een betogingverbod op te leggen (een statische manifestatie in feite, maar dat terzijde) wil de plaatselijke middenstand nu een algeheel betogingsverbod daar waar handelsstraten zijn.

Maar dat zint het rode gepeupel niet. Niet in het minst omdat zij graag hun betogingen afsluiten met enige vernielingen aan winkelruiten en een occasioneel winkelplunderingetje. Ze adverteren het nog juist niet om volk te trekken, maar het zit altijd als een onuitgesproken belofte vervat in hun oproepen om de "uitbuiters" mores te leren.

En als er nu een betogingsverbod in winkelstraten zou komen, dan hebben ze al direct een stuk minder hooligans die hun vrije namiddag opofferen voor de goede zaak. En ook het feit dat we nu allemaal in het vervolg een parcours door de overheid voorgeschoteld zullen krijgen waar geen kat te zien is, dat hebben de rode brulapen nu door.

En op wie reageren zij zich nu af? Op ons, natuurlijk!

De rode Dag Allemaal, het AFF, kopt: N-SA Lokt Vraag Algemeen Betogingsverbod Uit

Maar wie heeft in de eerste plaats het verbod op onze manifestatie uitgelokt en gekregen? De rode wijsneuzen toch?

En dat de burgerij nu verder wil gaan in het verbieden van grondrechten, wie heeft hen daar het goede voorbeeld gegeven? Links toch wel zeker, door een verbod op onze manifestatie af te dwingen?

Zij die altijd de rechten van anderen afnemen, maar daarbij zo verwaand zijn dat ze niet eens merken dat ze uiteindelijk in eigen vel snijden. Een spreekverbod, een betogingsverbod... zelfs het verbieden van vereniging: allemaal eisen van links.

En de burgerij kijkt lachend toe bij zoveel enthousiasme om de democratie en vrijheid aan banden te leggen.

Zij die ons geïnstrumentaliseerd hebben de laatste tijd, moeten ons dan ook niets verwijten. Wie een kuil graaft voor een ander... 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter