Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home Blog Artikels Hoofd afgehakt door werknemer met moslimachtergrond is de prijs voor verdraagzaamheid

Saturday23 February 2019

Wednesday, 01 July 2015 12:32

Hoofd afgehakt door werknemer met moslimachtergrond is de prijs voor verdraagzaamheid

Written by 

 

 

De werkgever van Yassin Salhi, moet een politiek correcte werkgever zijn geweest, trouw aan het gebazel van non-discriminatie, antiracisme en gelijke kansen blabla .

Hij moet het liedje van de multiculturele eenheidsmaatschappij vanbuiten hebben gekend en lustig hebben meegezongen,-en hij zong het blijkbaar graag mee. Deed er zelfs nog een schep bovenop,dit door het verschaffen van werk aan ingevoerde arbeidskrachten. Gaf de voorkeur aan het andere volk, liet het eigen volk liever werkeloos achter. Kortom het was  een prachtmens, die werkgever van moordenaar Yassin.

En zie , wat gebeurt er met een gelovige van de multiculturele maatschappij, voor hij die zijn broek heeft afgedaan voor dat volk, voor hij die is gezwicht voor de leer van non-discriminatie en voor de leugen van de gelijkheidsideologie.

Hij wordt het hoofd afgeslagen. Daarna het hoofd (als zielige getuige van de mislukte integratiepolitiek van onze elite) aan een draad gespitst. Een zielig einde voor een werkgever die het andere volk verkoos boven het eigen volk.

Normaal, bij politiek correcte blogs -en op de blogs van halve zachten, zeker ook op de blogs van weke jankers , wordt het gepleegde “geweld” betreurt, alsof het om iets buitenaards ging ( en niet om een alledaags fenomeen). Maar moeten wij daarom ook meezingen met het requiem voor de verdraagzaamheid , voor het begrip, voor het geven van vergiffenis. De werkgever was zeker een politiek correcte gelovige, een prachtmens ,hij heeft alleen maar pech gehad om niet de ‘juiste’ moslim te hebben aangeworven ,zo zal de politiek correcte uitleg klinken. Het is gewoon een accident de parcours, accident op weg naar de heilstaat van de multiblaba , ze zijn niet allemaal zo die brave mensen ,zo zal het refrein worden gezongen. Politiek correcte taal, als kanker woekert ze in de hoofden van de suffe elite en de betaalde smurfen van het verdraaide woord.

En dus zouden ook wij,hier op deze blog -dat liedje moeten zingen, maar dit is niet een politiek correcte blog, wij volgen niet de ‘correct’ leer van de burgerlijke moraal. Maar wij zijn wel morele mensen, moreel standvastig ook ,dit wat eerlijk voor onze mening uitkomen betreft. Wij doen dus niet mee aan de draaikontenmoraal ,moraal overgoten met de saus van leugens en bedrog.

En net daarom moeten we besluiten ,besluiten dat de werkgever van terrorist Yassin Salhi het noodlot over zichzelf afgeroepen heeft. Het was/ is geen accident de parcours geweest, die tot de man zijn onthoofding heeft geleidt, dat het hoofd van deze man daarna aan een omheiningsdraad werd gespietst .

Want is het niet zo, dat diegenen die zo vlijtig en fanatiek kiezen voor het ‘andere’ volk, het verdienen te worden gehaald door de duivel? Ik weet, het klinkt hard, maar is de prijs die we allemaal betalen (en nog zullen betalen in de toekomst) voor deze corrupte  multiculturele maatschappij niet hard. Ja toch.

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter