Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home Blog Artikels Toeval of juist niet?

Saturday23 February 2019

Monday, 23 November 2009 17:14

Toeval of juist niet?

Written by 

Het AFF begint steeds meer op een onderdeel van het programma 'Man bijt hond' te lijken. Daarin worden gebeurtenissen en feiten gelinkt aan de persoon van een zekere Costers. Feiten en gebeurtenissen die totaal uit hun context worden gerukt, maar toch altijd weer verwijzen naar die Costers. Een hilarisch stukje tv. Het typetje dat verantwoordelijk is voor de blog van het Abnormaal Fantasie Front - afgekort AFF - is er helemaal weg van. Bij gebrek aan een zinnige analyse over allerlei fenomenen in onze samenleving maakt deze blogger gebruik van de deductiemethode. Het kan ook zijn dat hij de inductiemethode gebruikt. Alles hangt af van wat de schrijver van het ogenblik als muze juist in zijn botten heeft geslagen en of hij (of zij) daarna nog een pilletje heeft ingeslikt, dan wel een poedertje van het Wit-Gele kruis heeft opgesnoven. Drugs en psychose. Toeval of niet?

 

Gisteren was het dus weer raak. Om een demo van de lieverdjes die op 10 november een nachtje door de Gentse socialistische politie als voetbal werden gebruikt toch maar te rechtvaardigen en om bruut geweld tegen een antigewelddemo goed te praten, moest men een beroep doen op een fantast. Een normaal mens is niet in staat te verklaren waarom vredelievende brave linkse multiculneuroten zo ongelooflijk stompzinnig zijn om tegen zinloos geweld te gaan betogen. Daarom moesten de tegenstanders van zinloos geweld, het N-SA, wel worden afgeschilderd als geweldmaniakken. Deze keer gebruikte de slimme van het Fantasie Front de hutsepotmethode: alles in een pot smijten en dan roeren. Zo krijg je aangebrande soep door middel van associatie. En wie is gespecialiseerd in deze methode? Jawel, het Fantasie Front! Toeval of niet? Leest u maar...

Ik ben geboren in 1950, het jaar dat de oorlog in Korea uitbrak. Toeval of niet?

Ik ben geboren in Luik, José Happart werd geboren in Herstal, een voorstad van Luik. Happart werd eerst nationalist en daarna socialist = nationaalsocialist. Ik werd eerst socialist en daarna nationalist = nationaalsocialist.Toeval of niet? De eerste methode (die van Happart) brengt het meeste op. Als je de andere methode (die van mij) neemt, word je gemarginaliseerd. Toeval of juist niet?

Ik leerde Ludo Martens kennen, de stichter van AMADA. Samen waren we lid van die club. Ludo ging Kabila later als raadgever uitleggen hoe je negertjes onderdrukt en uitbuit op een proletarisch internationalistische manier. Ik ben, zoals algemeen geweten (bron: Fantasie Front), een racist van het puurste soort. Heb ik Ludo gebruikt om mijn racistische theorieën in Congo in de praktijk te laten brengen of was Ludo Martens een crypto-racist? Dat wij elkaar hebben gekend, was dat toeval of juist niet?

Ik ging inkopen doen bij Delhaize toen de Bende Van Nijvel actief was en overvallen op Delhaize pleegde. Omdat er altijd zo weinig volk was en je er vlug rond was. Later kreeg ik een huiszoeking, want men verdacht mij ervan een lid van de bende te zijn geweest. Dat ik altijd mijn inkopen had betaald, maar het niet meer kon bewijzen 25 jaar later werd als hoogst verdacht door de speurders bevonden. Toeval of niet?

Een SP.A-gemeenteraadslid in Oostende en vriend van mij werd ten grave gedragen. Vande Lanotte en andere trotskisten stonden devoot een potje te schijnbidden. Samen stonden wij bij de kist van onze kameraad. De kerk is zoals algemeen geweten een bastion van rechtse opvattingen en rituelen. Een voedingsbodem voor extreem-rechts dus (bron: Fantasie Front). Is het feit dat ik daar met de top van de SP.A in een kerk onze gezamenlijke kameraad eerde geen bewijs dat trotskisme en fascisme compatible ideologieën zijn? Of is dat allemaal toeval? Wie is zo naïef om dat te geloven?

Ik kom op straat met 88 man in Gent en wij slagen erin om 400 vredelievende kneusjes in de bak te doen belanden. Is het getal 88 magisch of niet? Kan dit nog toeval genoemd worden? Of is er meer aan de hand? Deze vragen mogen worden gesteld. Toeval of niet?

Geestelijk was ik aanwezig op een paranormale beurs in Gent. De krachten van mijn neonazistische en marginale bewustzijn waren die dag zo sterk dat ik in het verwarde brein van een blogger ben binnengedrongen. Die blogger noemt zijn blog Serieus en heeft mij daar "Serieus" gezien schrijft hij. Die man is Serieus van lotje getikt. Niet zo voor het typetje van het Fantasie Front. Hij gelooft de Serieuze blogger, zoals het AFF ook geloofde en schreef dat ik dit jaar op de nieuwjaarsreceptie van het N-SA een ellenlange uiteenzetting had gehouden. Alleen: ik was daar die dag in geen velden of wegen te bespeuren, wegens familiale omstandigheden. Dat die blogger van het AFF mij toch gezien heeft, kan geen toeval zijn.

Het zijn allebei marginale luitjes met een losse vijs en ze zien overal neonazi's. Toeval of niet?

Aan de lezer om het uit te maken.

E. Hermy
Hoofdcoördinator

 

 

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter