Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home Blog Artikels BIM - Bijzondere Inlichtingenmethoden

Saturday23 February 2019

Monday, 31 August 2009 18:15

BIM - Bijzondere Inlichtingenmethoden

Written by 

Banken worden weggegeven aan buitenlandse kapitaalgroepen, de meerprijs wordt door het volk betaald. Staatsbedrijven worden deels of volledig geprivatiseerd, het volk betaalt de hoogste prijzen aan de private eigenaars voor diensten. Topjobs worden door de elite gecreëerd om logebroeders vet te mesten; het volk betaalt. Partijen zijn maffiabendes geworden die de staat leegzuigen; het volk betaalt. Rechtbanken zijn gokkantoren en als je geen geld genoeg hebt om te spelen, kun je naar gerechtigheid fluiten; het volk betaalt. De politie is altijd op zoek naar iets, maar houdt zich ver van onderzoek naar de topcriminelen binnen de elite die dit land op een onbeschaamde manier uitmelken; het volk betaalt. De liberale machthebbers voeren duizenden vreemdelingen in tot grote vreugde van de kapitalistische uitbuiters; het volk betaalt de verblijfskosten.

Terwijl de elite rustig de boel laat waaien wat betreft de essentie van alle hierbovenstaande zaken - en geloof mij: de lijst is niet exhaustief - houdt de club van senatoren zich met ernstigere zaken bezig. De senatoren hebben in een van hun reflectiecommissies zowaar nieuwe wetten klaar staan om daarmee door henzelf gecreëerde vijanden aan te pakken: de radicalen en de extremisten. Niet de radicalen en de extremisten van het bankwezen, die al het spaargeld van onze bevolking hebben verduisterd. Niet de radicalen en extremisten van het kapitaal die de crisis door de volksmassa willen laten betalen. Niet de radicalen en extremisten zoals Karel Vinck, die schrijft dat dit land een revolutie nodig heeft en daarmee eigenlijk bedoelt dat hij met revolutionaire middelen ons sociale systeem wil kapotmaken. Niet die extremisten die dorpen als Doel met de grond willen gelijkmaken, om daar dan nog maar eens een nutteloos dok van enkele miljoenen euro door bevriende aannemers te laten aanleggen. En uiteraard niet de liberale extremisten die vrije-markt-economie en volksverloedering door multikul voorstaan en die verantwoordelijk zijn voor de volledige wetteloosheid waarin illegalen hier kunnen verblijven en floreren. Neen, deze onschuldige zielen worden niet verontrust door de nieuwe antidemocratische wetsvoorstellen van onze senatoren.

 

Wie zijn dan die radicalen en extremisten die door de senatoren met hun nieuwe wetsvoorstel ter beteugeling van radicalisme en extremisme zullen worden geviseerd? Dat zijn die mensen die het in hun hoofd durven te halen dingen te beschrijven zoals hierboven. Volksmensen en volksorganisaties, die de wantoestanden waarvoor de politieke en economische elite verantwoordelijk is aan durven te klagen. Volksmensen, die zich willen organiseren om iets te doen aan deze toestanden. Daarbij is het voor hen niet van belang of die groepen of individuen linkse, dan wel nationaal-revolutionaire standpunten innemen. Elke fundamentele kritiek op dit systeem beschouwen de elites als extreem en radicaal. Spijtig voor henzelf dat de linkse groepen mee schuldig zijn aan het steeds repressievere en antidemocratischere optreden van de politieke machtselite. De links-liberale groepjes hebben er zelf om gevraagd. Roepen haatsites zoals het AFF, Blokbuster en dergelijke niet voortdurend de elite op om strenge wetten tegen zogezegde extreemrechtsen uit te vaardigen? Roepen zij niet voortdurend op om het recht op spreken en vergaderen (muziekconcerten) van in hun ogen radicalen aan banden te leggen? Het resultaat is dat die linkse groepen bij het flyeren op popconcerten, zoals bij de laatste aflevering van Pukkelpop, uren in de cel hebben mogen zitten, omdat de organisatoren (zelfs als ze van vreemde origine en socialistische signatuur zijn zoals Chokri Mahassine) geen verstoring van de commercie willen. Hoe dom kun je zijn? Of zitten die organisaties al zo vol met medewerkers van de kapitalistische Stasi dat ze hun eigen bestaan in gevaar brengen met dergelijke oproepen tot repressie? Wie zal het zeggen?

Het wetsvoorstel dat de senatoren van de meerderheid hebben gestemd om radicalisme en extremisme aan te pakken en aan banden te leggen is zogezegd een stap verder in de strijd van de elite tegen het 'terrorisme'. Achter die strijd tegen terrorisme verschuilen de democraten zich om de democratie volledig uit te hollen, en dit naar Amerikaans voorbeeld. Nu al mag de staatsveiligheid computers hacken, inbreken in privé-woningen en camera's en afluisterapparatuur in private en commerciële ruimtes plaatsen zonder medeweten van de burgers. Als het wetsvoorstel van de Senaat in het Staatsblad verschenen zal zijn, kan men deze praktijken ook toepassen op iedereen die men het etiket "radicaal" of "extremist" opplakt. De veiligheid van de staat mag dan infiltreren in groepen die als verdacht worden gezien, daarmee is de stap naar uitlokking flinterdun geworden. In Duitsland hebben de veiligheidsdiensten zo de NPD proberen te destabiliseren door individuen aan te zetten criminele uitspraken of daden te plegen. Gelukkig werd dit opzet ontmaskerd. Toch wil de Belgische elite dat spelletje graag eens nadoen. Ze leert immers nooit van flaters die anderen begaan, laat staan dat ze haar eigen gerechtelijke chaosbeleid in vraag wil stellen. De elite is bang dat de bevolking de komende besparingen en kapitalistische hervormingen niet goedwils zal slikken, dus acht zij deze nieuwe repressiewetten op hun plaats.

Je zou denken dat de oppositie in dit land tegen dergelijke aantasting van vrijheden en tegen het demoniseren van personen en groepen zou stemmen; niets is minder waar. Lijst Dedecker heeft zich keurig onthouden, net zoals de SP.A. Wat nog verwonderlijker is, ook het VB heeft zich onthouden bij de stemming. Nochtans een partij die van zichzelf beweert dat haar programma nog steeds "vuil" en "radicaal" genoeg is om vele kiezers te kunnen bekoren. Maar laat onderdrukking van radicaliteit nu juist het doel zijn van die nieuwe wet en niemand begrijpt nog waarom een partij zich onthoudt als haar eigen achterban, en zelfs haar eigen bestaan, met een dergelijke wet in gevaar komt. Of is de aankomende hervorming van de partij er eentje zonder radicalisme en hoeft ze niet bevreesd te zijn voor deze wet? Wie zal het zeggen? Dat de SP.A doet wat ze doet en zich onthoudt is niks nieuws, zo wil ze net als het VB bepaalde randgroepen wijsmaken dat ze niet hebben meeggestemd en dus vrij van zonden zijn. Dat LDD zich ook heeft onthouden is nog verwonderlijker te noemen. Die hebben namelijk al een eigen spionagedienst die concurrenten begluurt en bespioneert.

Waar het op neerkomt is dit: de meerderheid en de oppositie zijn dikke maatjes als het er op aankomt de buitenparlementaire groepen het leven onmogelijk te maken en hen, als het even kan, als criminelen aan de bevolking voor te stellen. Zo blijven de macht en de poen in handen van het profitariaat. Bij al deze partijen gaat het maar om één ding. Eigen zakken vullen eerst. Vrijheid en democratie zijn bij het nastreven van dit doel alleen maar lastige obstakels. Daarom wil de elite radicalen en extremisten monddood maken.

Niet elk extremisme zal worden beteugeld natuurlijk. Het extreem pofiteren van de bevolking is van elke beteugeling vrijgesteld.


Eddy Hermy
Hoofdcoördinator N-SA

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter