Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home Blog Artikels Europese bureaucraten en links hebben vandaag dezelfde ambities als de Nationaalsocialisten van Hitler.

Saturday23 February 2019

Wednesday, 27 April 2016 16:24

Europese bureaucraten en links hebben vandaag dezelfde ambities als de Nationaalsocialisten van Hitler.

Written by 

 

 

 

 De Mark Ruttes van Europa volgen hun vroegere bezetters Foto/ Syss-Inquard Hitlers Rijkscommisaris der Nederlanden

 

“Boven het concept van de natiestaat uit zal het idee van een nieuwe gemeenschap de leefruimte die we van de geschiedenis gekregen hebben, omvormen tot een nieuw spiritueel rijk”. […] “Het nieuwe Europa van solidariteit en samenwerking tussen alle volkeren, een Europa zonder werkloosheid, zonder monetaire crises […] zal een stevige fundering vinden en voor snel toenemende welvaart zorgen zodra de nationale economische barrières weggenomen zijn”.

De bovenstaande woorden zouden van de Nederlandse premier Mark Rutte afkomstig kunnen zijn, maar werden in 1940 uitgesproken door Arthur Seyss-Inquart tijdens diens aanstelling  als - ‘Rijkscommissaris der Nederlanden’ door Hitler.

“De volkeren van Europa begrijpen steeds beter dat de thema’s die ons scheiden, niet veel meer dan triviale familieruzietjes zijn als we ze vergelijken met de verschillen die er bestaan en opgelost zullen worden tussen continenten […] ”Ik ben er van overtuigd dat de Europeanen over vijftig jaar niet meer zullen denken in termen van afzonderlijke landen en staten”.

Je zou denken dat we hier iemand als Verhofstadt bezig horen, maar neen de woorden zijn afkomstig van Joseph Goebels uitgespoken in 1940.

Daarom dat het vandaag zo eigenaardig is dat de burgerlijke Euro-elite en de linkse pro-Europa beweging de tegenstanders van de huidige Eurodictatuur verwijten -extreemrechts tot neonazi’s te zijn. Terwijl het toch zonneklaar is dat juist de pro- Europa lobby de testamentaire uitvoerders van het nationaalsocialisme zijn. Bezetting incluis.  We kunnen alle monumenten voor verzetslieden afbreken, zij zijn voor niets gestorven. En de collaborateurs, die hadden het zo te zien bij het rechte eind, zeker afgaande op wat links en de Eurocraten vandaag doen en zeggen( en dat allemaal in de geest van wat Hitler daarover gezegd heeft ligt) maar er (voorlopig) niet voor vervolgd of bestraft worden.

Daarom dat het logisch is te zeggen : dat het antifacisme van vandaag het nieuwe facisme is.

 

 

 

 

RR

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter