Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home Blog Artikels Geweldpropaganda van Adil El Arbi en Bilall Fallah 'Patser'

Saturday23 February 2019

Thursday, 25 January 2018 10:49

Geweldpropaganda van Adil El Arbi en Bilall Fallah 'Patser'

Written by 

 

'Patser' - alweer een propagandafilm van de geweldpredikers Adil El Arbi en Bilall Fallah, waarbij het ingevoerde crapuul als rolmodel fungeert, dit alles mee gefinancierd door de politieke elite van Antwerpen dan nog.

 De tijd dat Vlaams nationalisten een 'IJzerbedevaart' als een soort te volgen maatschappelijke verbindend rolmodel financierde is lang voorbij, nu financieren de neoliberale Vlaams nationalisten de vreemdelingencultuur van drugs en geweld als een maatschappelijk en 'leuk' model om te volgen.

"Ze zullen hem niet temmen de fiere - aan door Marokkanen en ander ingevoerd tuig aangeleverde drugs  verslaafde - Vlaamse Leeuw"

 De Wever vindt dat alle culturen meer met elkaar in 'interactie' moeten treden, zullen we dat maar op de 'drugsmarkt' doen, met 'patserauto's ' terwijl onze blanke arbeiders meer huur betalen voor hun sociale woningen en ziekenzorg, is dat wat men met 'culturele inclussie' bedoeld.

Ik begrijp het 'tandknarsen' van ons blank proletraiaat, zeker als ze zien hoe vreemdelingen met dure 'blingblingwagens' hun drugsfeesten opfleuren, terwijl zij naar de Aldi trekken met hun oud ( of nieuw - nog af te betalen - wagentje) omdat ze zich niet de luxe van het ingevoerd canaille kunnen permiteren.

 Waarom zou de 'hardwerkende Vlaming' zich nog het pleuris werken, als vreemdelingen verheerlijkt worden (met geld van de economische, intellectuele en politieke stads-elite) die door middel van drugtrafiek en geweldpleging, zeker ook door mensensmokkel, zonder te moeten werken ( al zeker zonder één euro belastingen te betalen) als rolmodel en helden worden voorgesteld in films en in 'rapmuziek' - en verder elke dag in de beeldvorming over immigranten en vreemde culturen op onze leugenmedia?

Hebt u al ooit een blanke proleet op TV of radio zijn mening mogen horen, ik niet, en die zal u ook nooit horen, wij zijn nog altijd 'het gemeen' in de ogen van onze intellectuelen, kapitalisten en linkse activisten.

 Ook het kapitalistisch rapaille van 'The sky is the limit' ( waarbij 'de sky' niet de hoogte van de lonen bij kapitalistische bedrijven behelst, maar de winst van dat decadent volk) deed een duid in het drug en geweldzakje van het vreemdelingenpropagandaministerie, dit door het uitlenen van peperdure ( van de belastingen die het bedrijf anders zou moeten betalen afgetrokken, bolides) dat de film mogelijk maakte, film die als een soort light versie van I.S propaganda werkt. ( als u dat overdreven vindt is het goed niet te vergeten, dat veel islamitisch 'strijders' hun criminele en gewelddadige carriére begonnen zijn als drug -'Patsers'.

 Is dit misschien onderdeel van de 'war on drugs' die de Vlaams nationalisten tegen vreemdelingenbendes zeggen te voeren.

 Alle normen en waarden van onze samenleving gaan daarbij op de schop, en dat in en stad waar de vreemdelingenmaffia floreert zoals in eeuwenoude maffiasteden op Sicilië.

 Wie zal verwondert zijn als onze steden in een nog meer gewelddadige sfeer terecht zullen komen, zeker nu er een Turks - Koerdische burgeroorlog in de steigers staat die ook in onze steden tot nieuw terrorisme zullen leiden.

 De drugstrafiek en mensensmokkel,- dat laatste met de hulp van extreemlinks - zullen dat aankomend (gewapend) conflict financieren.

 Reclame en propagandafilms - zoals de film 'Patser' er een is - zullen de 'foreign fighters' ( lees: immigranten-guerrilla) rekruteren.

 En wie zal er dan weer klagen 'dat het in ons land onveilig en smerig is, dezelfde politieke elite die vandaag die smerigheid en onveiligheid organiseert , onder andere door wervingsfilms voor ingevoerde criminele culturen als 'Patser' te financieren.

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter