Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home Blog Artikels God dood ? De elite heeft alvast nieuwe goden gecreëerd.

Thursday21 February 2019

Thursday, 01 February 2018 14:17

God dood ? De elite heeft alvast nieuwe goden gecreëerd.

Written by 

 

Het was in donkere tijden verboden  'aan het bestaan van God te twijfelen'-maar ook luidop twijfelen aan de'drieledigheid' waaruit die 'Goddelijkheid' bestond,was verboden.

Met zware gevolgen voor diegenen die het toch waagden er hun twijfels over te uiten,het was een halszaak dat te doen. (zoals-zogenaamde-hate speech vandaag is)

Mocht facebook toen al hebben bestaan,men zou voor het leven 'geband' zijn - sociale mediabedrijven en vrijheid van mening, het is zoals een gemengd huwelijk,onzuivere koek.

 

De verlichting heeft aan deze donkere tijden een eind gemaakt,dat beweren onze liberale en linkse-licht infantiele-mensjes toch-dat doen ze in hun media-en op hun universiteiten lopen ze daar hoog mee op. Het 'verlichtingsdenken' bracht vrije mening heet het:'Probleem is dat ze er niet bijvertellen'voor wie de meningsuiting geldt' blijkbaar niet voor het 'gemeen.

'Gemeen'dat vandaag tot populistische massa bevordert is door de elite. (benaming die een soort morele splintebom bevat om er 'protestanten' mee te kunnen likwideren)-wat lijkt'vroeger'dikwijls akelig op 'vandaag'.

 

In Europa mag men vandaag aan het bestaan van God (niet in moslimwijken uiteraard,vanwege een verkeerd begrepen en daarom omgekeerd 'gelijkheidsbeginsel'-gelijkheidsbeginsel dat die mensen veel meer gelijk maakt dan al de andere mensen in ons land zijn-vreemdelingen zijn dan ook het 'uitverkoren bevoorrechte volk' van onze elites-met alle privileges die daarbij horen.

 

Maar de 'Verlichting' heeft nog meer van dergelijke beperkingen in zich,zo mag je nooit twijfelen aan het bestaan van de 'heilige Holocaust'-met zware gevolgen voor de overlaten die het wel doen. (en-in plaats van te twijfelen over de 'drieledigheid' in het christelijk Godsverhaal vroeger-is het hier zaak de 6 miljoenregel in acht te nemen).
Anders volgt maatschappelijke én juridische 'castratie'(daarom blijven we'gelovig'wat deze materie betreft)

 

We leven in de 21'ste eeuw, maar onze elite zit mentaal vast in de donkere middeleeuwen,in tijden, waar het ontkennen van het bestaan van 'heiligen'met maatschappelijke en juridische repressie bestreden werd.

Zo wordt vandaag het ontkennen van de 'natuurlijkheid van de multi-etnische samenleving' als een maatschappelijke doodzonde beschouwt: met morele en juridische verkettering als gevolg.

Ook de maatregelen om(zogeheten)'hate speech'van sociale media te bannen,is daar een symtoom van,-'de Bloedraad'kijkt mee.

To daar de neoliberale ,en de linkse,'voorruitgangsvisie'.

Democratie... het is één grote leugen. ( fake news, in moderne termen gesproken)

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter