Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home Blog Artikels Facebookshitmoraal.

Thursday21 February 2019

Wednesday, 19 September 2018 18:52

Facebookshitmoraal.

Written by 

 

 

De kampioenen van het 'vrije woord' – de monopolisten van Facebook – hebben weer toegeslagen, door – voor de zoveelste keer – onze pagina voor 1 maand offline te halen.

De aanleiding tot deze drastische maar super- moedige daad van F.B was deze keer een klein artikeltje waarin de wereldwijde asbestvergiftiging – en de doden die het veroorzaakte – gelijkgesteld werd met massa-immigratie, dat was blijkbaar zo 'Over the Top' voor de politieke facebookcommissarissen dat ze over de rooie gingen van verontwaardiging.

Het zijn daar lichtgeraakte zieltjes aan de facebookdesc, real American dramaqueens.

 

En deze keer beste vrienden was ons gewoon 'bannen' niet genoeg voor de mannen die beweren: het vrije woord te dienen'. Deze keer ging hun liefde voor het vrije woord zo ver dat ze onze pagina ( en dus het vrije woord ) liefdevol en op zeer democratische wijze voor 30 dagen helemaal de kop ingedrukt hebben. Lekker democratisch allemaal, helemaal in lijn met hun  Amerikaanse shitmoraal.

 

Maar niet getreurd beste vrienden, wij weten al een tijd dat voor ons ( patriotten en nationalisten) de meeste 'sociale media' tot 'asociale media' aan het vervellen zijn, en dat komt niet door 'populisme' maar door een venijnig regime dat niet tegen de waarheid kan. ( de zelfgenoegzame en naar eigendunk stinkende kleinburgerij die nog niet doorheeft dat er een 'tegenrevolte' in de lucht hangt).

 

Maar we zullen ons door dat volkje van bourgeois niet laten kisten beste lezers , we moeten alleen onze eigen autonome sociale media meer op peil brengen ( zoals deze blog) – zodat we niet langer afhankelijk zijn van de politiek en morele dictatuur die men ons probeert op te dringen vanuit het corrupte regime.

 

Als achtenzestiger (laat u niets wijsmaken, niet alles was slecht dat jaar ) wil ik nog dit zeggen: “Dit is maar het begin, wij gaan door met de strijd”

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter