Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home Blog Artikels Nagedachtenis blanke politieagente Kitty Van Nieuwenhuysen besmeurt door elite

Wednesday20 February 2019

Sunday, 23 September 2018 16:54

Nagedachtenis blanke politieagente Kitty Van Nieuwenhuysen besmeurt door elite

Written by 

 

 Hulde aan Semira Adamu voor gesloten centrum 127bis in Steenokkerzee.

 

 

Enkele tientallen linkse pro - immigratiecriminelen kwamen samen om de dood van een 'zwarte' vrouw te herdenken die omwille van haar criminele achtergrond ( ze was illegaal in ons land en weigerde het land vrijwillig te verlaten) de dood vond tijdens haar uitzettingsprocedure. Omwille van haar dood nam een minister ontslag en sprak de pers schande. Ook werden enkele politieagenten veroordeeld en gestraft die hun werk deden. De straffen die de politieagenten kregen werden onverkort uitgevoerd.

 

 

Noureddine Cheikhni, een van de moordenaars van politieagente Kitty Van Nieuwenhuysen, krijgt een elektronische enkelband

Wat een verschil met de nagedachtenis van blanke politieagente Kitty Van Nieuwenhuysen : deze dame werd koelbloedig om het leven gebracht door ingevoerd crapuul (Noureddine Cheikhni ) dat vandaag – na amper 10 jaren te hebben uitgezeten van zijn straf van 30 jaar – binnenkort vrij en vrolijk met een enkelband in de moskee , theehuis of drugshol kan vertoeven. Voor de moord op de blanke agente nam geen enkele minister ontslag, ( een blanke politieagent die in dienst sterft is duidelijk veel minder waard dan een zwarte illegaal die bij haar uitwijzing en door eigen schuld, sterft). En wees de pers er de massa op : dat de dader ' toevallig' van vreemde origine – er dus geen rancune tegen vreemdelingen mocht gevoeld . Kan onze elite nog beter haar misprijzen tegenover het volk demonstreren met de vrijlating van de zoveelste gangster van vreemde origine. En wat te zeggen van links : zij die treuren om de slechte behandeling van illegalen en andere ingevoerde vreemdelingen, maar zwijgen over door deze vreemdelingen vermoorde agenten en burgers.

 

Dat doet mij denken aan wat de nochtans extreemlinkse filmmaker Passolini ooit opmerkte - tijdens een communistische betoging in Turijn waar hij aan deelnam : de betogers daar de bourgeoisie, de politie de arbeidersklasse waren. En dat onze elites van links en van rechts neerkijken op die 'arbeidersklasse' – neerkijken op het gewone blanke volk, dat kan toch voor niemand nog een geheim zijn in dit land en in Europa, waar het leven van een gewone blanke mens niets meer waard is, alleen het welzijn van 'de vreemdeling' en de bourgeoisie telt.

 

 

 

                                                                                     

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter