Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home Blog Artikels Neonazi’s proberen meeting over strijd tegen extreemrechts te verstoren in Dendermonde

Thursday21 February 2019

Monday, 24 September 2018 18:52

Neonazi’s proberen meeting over strijd tegen extreemrechts te verstoren in Dendermonde

Written by 

 

https://www.hln.be/regio/dendermonde/klein-protest-van-extreemrechtse-groepering-aan-grote-markt-na-vergadering-linkse-actiegroep~a542f75d/?referer=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F 

 

" LSP- PVDA : verraders van de blanke arbeiders.”

Van deze slogan waren de linkse juffertjes van LSP ( Linkse Socialistische Partij) even geschrokken -, blijkt uit het verslag op hun blog van onze actie zaterdag in Dendermonde en gericht tegen een meeting van hen en hun communistische PVDA klonen. De communisten zouden op die vergadering even  overleggen : 'over hoe ze het fascisme een halt kunnen toeroepen' - dat terwijl hun moeder hen nog elke dag de pamper moet omdoen om ongelukken te voorkomen.

De dus vonden de communistische linkse studentenmietjes onze slogan maar niks schreven ze: omdat extreemrechtse neonazis's ( daar bedoelen ze blanke arbeiders mee) niet 'opkomen' voor de arbeidersklasse, terwijl zij dat wel doen. Dat is te merken in hoe hun ouders 'ons' - blanke arbeiders steeds meer uitpersen, zodat onze linkse studentjes  met hun neger en moslimvriendjes een prinsenleven kunnen hebben aan de door ons betaalde universiteiten  samen met hun linkse proffen die bakken geld verdienen.

Als dank schijten die communisten elke dag op onze kop, door ons te verwijten 'arme blanke mannen' te zijn, te dom om de complexiteit van 'de huidige wereld' te begrijpen. Terwijl wij die natuurlijk best begrijpen. Daar hebben we geen intelectuelen  van links voor nodig, - om te weten dat we elke dag door de elites van links en rechts genaaid worden.

 

Maar hoe kunnen neoliberale pro immigratie communisten nu beweren : dat zij 'opkomen' voor de blanke arbeidersklasse en 'wij' niet, als wij arbeiders en zij de kinderen van de bourgeoisie zijn?

Als kinderen van de rijke hogere middenklasse van LSP en Comac zich 'verbeelden' onze belangen te verdedigen, dan is er toch iets serieus mis met die gasten hun hersens.

En daarom snappen ze ook niet waarom wij dergelijke slogans gebruiken, - namelijk omdat ' wij' onze belangen best zelf verdedigen en die niet aan  linkse immigratiedemocraten willen overlaten.

Omdat links onze sociale verworvenheden aan vreemdelingen willen overdragen, wij ons daartegen met hand en tand zullen verzetten - met de hulp van het fascisme. 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter