Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home Blog Artikels Immigratie en zwarte dood.

Thursday21 February 2019

Thursday, 04 October 2018 10:46

Immigratie en zwarte dood.

Written by 

 

Het is maar een klein item in de kranten, ( zoals alle negatieve berichtgeving over immigranten) maar de vaststelling dat zwarte immigranten in ons land vrijelijk apen en ander zogenaamd 'bushmeat' kunnen invoeren, verhandelen en eten; wat nochtans een zeer ernstig feit is dat alle mediaandacht zou moeten verdienen.


https://www.demorgen.be/binnenland/tonnen-vlees-van-wilde-dieren-uit-afrikaanse-regenwoud-worden-in-ons-land-illegaal-verhandeld-b58d3121/

 

Als was het maar omdat door dergelijke praktijken in de middeleeuwen de Europese bevolking gehalveerd werd door besmettelijke ziektes, zoals de pest en andere viruskillers.En deze besmettingen van grote groepen mensen ( de uitroeiing van miljoenen mensen in Europa ) steevast gepaard gingen met handel en de daarmee gepaard gaande vrije toegang die vreemdelingen hadden tot alle landen in Europa. En die vreemdelingen brachten besmettelijke ziektes met zich mee, ziektekiemen die dikwijls in hun voedselvoorraden of andere handelswaar aanwezig was.

 

 

Zo is het een feit dat de Noord Amerikaanse indianen in bepaalde streken tot 90% van haar bevolking verloor – waardoor later immigratie makkelijk kon plaatsvinden – te maken had met de voedselvoorraden die de Spaanse veroveraar Hernando De Soto met zich meegenomen had ( zijn expeditie nam 300 levende varkens mee als mondvoorraad, varkens die ziektekiemen droegen waar de indianen massaal aan bezweken.

 

 

Vandaag ( wetende wat een afschuwelijke gevolgen relatief vrije verkeer van mensen in de middeleeuwen teweegbracht ) is er bijna volledige vrijheid van verkeer van mensen op ons continent. En bij uitbreiding ook vrij verkeer van aziaten, zwarten en arabische volk via immigratie in Europa. Een mogelijks fatale dodelijke cocktail wat ziekteverspreiding betreft.Daardoor is er dus ook vrij verkeer voor mensen die ziektes, honger en dood mee kunnen brengen. Net zoals Europese immigratie in de Amerika's voor de uitroeiing van de Incas, Azteken en Noord- Amerikaanse indianen verantwoordelijk was.

 

 

We weten dat er in Afrika nog veel ziektes sluimeren waar wij als blanke Europeanen geen verweer tegen hebben, bijvoorbeeld Aids dat als mogelijke besmettingsbron het eten van apen heeft.Apen die in ons land illegaal verhandeld worden en zo in de voedselketen komen, in hartje Brussel.Om over ebola en andere besmettelijke ziektes nog maar te zwijgen die mogelijks daardoor ingevoerd worden.Kan iemand dit vatten, dat dit mogelijk is, het is een regelrechte misdaad en een enorm gevaar voor de volksgezondheid.

 

 

Hoe is het dan in gods naam mogelijk, dat onze politieke elite zo crimineel en corrupt is dat ze een vreemde gemeenschap (de zwarte in dit geval) mogelijke bronnen van ziekte en verderf laat invoeren, iets dat ons continent kan vernietigen zoals in de middeleeuwen.Is het omwille van de politieke correctheid dat onze bestuurlijk elite een dergelijke catastrofe wil riskeren.Miljoenen dode Europeanen riskeren omwille van het neoliberaal 'immigrationisme' – want dat is mogelijks wat onze elite er voor over heeft om haar immigratiepolitiek verder uit te voeren.

 

Moeten we dergelijke elite niet van de macht verdrijven, voordat ze ons volk in een nieuwe periode van de 'zwarte dood' stort.Is het nog niet erg genoeg dat onze elites terreur naar onze landen hebben gehaald door massaal islam – immigranten naar hier te slepen.Is het nog niet er genoeg dat onze elites ons zwaar bevochten sociaal systeem kapotmaken omdat ze miljoenen immigranten op de 'arbeidsmarkt' gedropt hebben, die dat systeem onderuithalen.Is het nog niet erg genoeg dat de Europese elites een oorlog met Rusland riskeren door mee te gaan in de Amerikaans oorlogsretoriek. Dat daarbovenop immigranten nu ook ongestoord – mogelijks met ziektekiemen besmet vlees - kunnen invoeren, wat ons allemaal de dood kan kosten.

 

Is dat niet de druppel teveel.

 

Neen omdat een decadente en op hedonisme gericht systeem en dito samenleving dit blijkbaar allemaal niets deert, ook omdat dergelijk systeem verkiest zich - 'dood te feesten' – intussen de werkelijkheid verdringt met gesnotter over 'vreedzaam samenleven in diversiteit' – ondersteunt door zwijgwetten die elk gevaar 'verplicht' minimaliseert of als 'haatspeech' bestempelen.Beatrice De Graaf een Nederlandse terreurspecialiste zei : dat alleen een oorlog de Europese samenleving weer op de rails kan krijgen ( iets wat wij al lang denken) – maar misschien zal een nieuwe periode van zwarte dood in combinatie met een burgeroorlog hetzelfde effect hebben ( iets dat wij waarschijnlijker achten dat er zal gebeuren).

 

De voorwaarden voor dergelijke ( onvermijdelijke) ramp zijn in Europa allemaal aanwezig vandaag, zo wel cultureel, sociaal als geopolitiek.

 

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter