Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home Blog Blog AFF Broekschijters hebben spijt

Saturday19 January 2019

Saturday, 09 June 2012 12:47

AFF Broekschijters hebben spijt

Written by 

 

Nadat jarenlang links heeft opgeroepen  om rechtsnationalistische organisaties  te verbieden, ziet het er naar uit dat de politieke elite de communisten op hun wenken wil  bedienen. Naar aanleiding van provocaties door Shariah4Belgium grijpt de elite nu de kans om "radicalen" aan te pakken.

Wat de communistische slimmeriken in hun ijver vergeten waren is het feit dat de burgerij niet zo nauw kijkt op welke ideologische strekking iemand heeft om hem te vervolgen als dat in hun kraam past. Als je in de weg loopt van de burgerij, dan krijg je vroeg of laat een dreun.

Voor de burgerlijke elite is dan ook elke organisaties die zich tegen de huidige economische en monetaire macht verzet (en daarbovenop de politieke hegemonie wil aantasten) voor de  machtsklasse een potentieel gevaar. Die les waren de domoren van links even uit het oog verloren.

En dan durven beweren dat hun beweging uit mensen bestaat die intellectueel de wereld begrijpen en dat wij nationaal-revolutionairen een bende ongeletterde druiloren zijn.

Maar zo te zien draait het even anders uit.

"Leiders verboden organisaties zijn er weer."

Onder deze titel slaat mister anonymous - schrijver op de blog van het AFF - een mea culpa.

"Het Anti-Fascistisch Front (AFF) heeft enige tijd het verbieden van Blood and Honour gevraagd, maar is daar op teruggekomen."

Nu de burgerij ALLE radicalen wil aanpakken, voelt het AFF nattigheid. En gelijk hebben zij. Een blog als de hunne die constant oproept tot haat tegen andersdenkenden lanceert kan je niet anders dan als radicaal bestempelen.

En de ideologie die het AFF aanhangt wat economische zaken betreft is zo mogelijk nog radicaler. De burgerij wil wel een verbond met communisten zo lang die zich voor de kar van het antinationalisme spannen en de liberale multicultuur propageren. Maar ze is in dit stadium van het kapitalisme en in dit land lang niet zo ver dat ze communisten de macht over de politiek wil geven: gelukkig zijn we hier nog niet in een Grieks scenario - waar een extreemlinkse partij als Syriza aan de macht kan komen na de verkiezingen van 17 juni.

En om te voorkomen dat het hier zo ver komt zou de burgerij wel eens fors kunnen uitpakken tegen linkse organisaties wanneer die protest organiseren. En nu links met lede ogen moet toezien dat ook vreemdelingen worden aangepakt en men dreigt om organisaties aan banden te leggen van de  chou-chous die zij koestert, is er paniek.

De  jarenlange smeekbede van links om de repressie op te voeren tegen rechtsnationalisten keert zich nu tegen henzelf en hun vriendjes. En van de weeromstuit schrijven dezelfde mensen die jarenlang de elite aan een alibi hebben geholpen om nationalisten te veroordelen dat er genoeg wetten bestaan als repressiemiddel tegen politieke activisten.

Dat er geen nieuwe wetten nodig zijn.

Niet omdat het AFF plots democratische neigingen zou vertonen. Wel uit pure schrik dat zij en hun spitsbroeders zelf aan de beurt komen voor een vleugje repressie van de kapitalistische staat.

Wij van het N-SA hebben steeds gewaarschuwd dat de burgerij uiteindelijk geen onderscheid maakt als het om de onderdrukking van meningen gaat - menigen die een gevaar voor haar bestaan betekent. En nu hebben ze dat bij links eindelijk in de smiezen.

Het helpt  blijkbaar om onze blog te lezen. Daarom dat op onze blog ook de mening van Abu Imran aan bod komt. En  wij zijn waarschijnlijk de enige politieke groep die dat doet. Niet omdat we ook maar een millimeter met hem akkoord gaan. Maar omdat we vrijheid van mening en vrijheid van organisatie binnen het huidige systeem verdedigen.

Wij mogen ons niet tegen elkaar laten uitspelen door de elite - een elite die verantwoordelijk is voor de massa-immigratie. Want om een programma van remigratie op te starten moeten wij de elite verzwakken. Want zij zijn de organisatoren van immigratie en bijgevolg van islamisering.

En hoe meer actie tegen de elite, hoe liever. En vanwaar die actie komt, dat laat ons Siberisch. Wij zijn dan ook niet de verdedigers van dit regime.

Dat laten we aan huurlingen van het burgerlijk nationalisme over, die dienen België graag.

Tegen betaling weliswaar.RR

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter