Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home Blog Blog Wij hebben de oplossing voor de crisis op zak

Saturday23 February 2019

Wednesday, 03 April 2013 17:41

Wij hebben de oplossing voor de crisis op zak

Written by 

 

Door het feit dat De Morgen en De Wereld Morgen en de rest van de linkse maffenkliek het probleem rond gastarbeiders hebben opgelost door het simpel feit van het afschaffen van het woord "ALLOCHTOON", doen wij een tegenzet.

Niet op het Moorkensplein in Borgerokko, maar hier. In Borgerokko kan je niks met argumenten, daar gelden andere wetten. Die van de haat en ingevoerd door het janhagel van links en hun privemilities, bestaande uit "jongeren". Een soort kindersoldaten van de PVDA. Ze missen er op dit ogenblik wel een paar - omdat ze ingezet zijn in SyriĆ« - maar er zijn nog "jihadisten" op overschot. Ze hebben er nu zelf al enkele in feestverpakking,  gemaakt uit zes planken. Maar bon, ons idee nu.

Wij stellen voor om het woord "CRISIS" niet meer te gebruiken en af te schaffen. Het woord zet mensen tegen elkaar op door de schuld bij de rijken te leggen en zo de armen tegen hen in het verweer te brengen. Dat kan alleen maar tot discriminatie en verdeeldheid leiden. Als u denkt dat de rijken van de crisis profiteren, dan is dat waarschijnlijk te wijten aan een subjectief gevoel. Als u denkt dat de rijken overlast bezorgen, dan is dat omdat u een bange blanke man/vrouw bent die  jaloers is op de rijke mensen. Die hebben echter net zoals de "allochtoon" geen enkele schuld aan uw ongeluk. Als zij geld bezitten of werk hebben en u niet, dan is dat omdat ze beter de weg kennen om er aan te geraken. De schuld ligt dus bij uzelf. De crisis duurt nu al 5 jaar en u zou zo langzamerhand aan het idee moeten wennen dat ze hier zal blijven, net als die allochtone buur van u.

En omdat u de crisiseconomie niet meer zou onderscheiden van een normale economie - net zoals u een allochtoon niet van een autochtoon kan onderscheiden - door het afschaffen van het woord, hebt u van beiden geen last meer. Twee vliegen in een klap. Geen vreemdelingen meer in het land en de crisis opgelost.

Zeg nu zelf: wij zijn staffer dan links in het bedenken van oplossingen.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter