Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home Blog Blog Maakt Dewinter een bocht van 180° of doet hij een goed woordje voor Belgische jihadisten?

Saturday23 February 2019

Wednesday, 12 June 2013 16:30

Maakt Dewinter een bocht van 180° of doet hij een goed woordje voor Belgische jihadisten?

Written by 

 

Persconferentie ouders leden Sharia4Belgium 

Volgens Vlaams Belang is president Assad van Syrie  een bloedhond. Dat staat op hun blog te lezen. En daarom mag men blijkbaar de brave zielen niet te hard aanpakken die vanuit dit land naar Syrië vertrokken zijn om daar mensen de keel over te snijden. Nog minder ze vervolgen bij hun terugkeer naar ons land. Deze eis deelde Dewinter onlangs nog mee op een persconferentie met de ouders van dat moordenaarstuig.

Assad een bloedhond noemen, dat is ook wat de zionisten doen. En als we weten dat Dewinter koosjere broodjes bakt met dat volkje, dan is het duidelijk waarom hij dat zegt. En die man is nu op bezoek in Syrië "om zich objectief te informeren" over de situatie daar. Hoe geloofwaardig is dat? Tenzij het hele gebeuren past in de politiek van de officieuze VB-baas om op een goed blaadje te staan bij de Syrische overheid en zo beter voor gevangengenomen tuig op te kunnen komen dat daar vast zit. Dat is een groot verschil met wat wij met die moordenaars zouden doen bij hun terugkeer in ons land. En zelf de N-VA is daar consequent in: vervolgen die bende, zegt De Wever.

Dewinter zegt zoiets niet, die is de pamper geworden voor de families van leden van Sharia4Belgium die zich te buiten gaan aan moord en doodslag in Syrië. Wanneer die brave jongens vervolgd dreigen te worden voor oorlogsmisdaden bij hun terugkeer, dan staat Dewinter blijkbaar voor ze klaar. Dat heeft hij de familie van Brian De Mulder en co beloofd. Op zijn communiezieltje. Nultoleratie en GAS-boetes voor kleuters, daar kan het VB zich wel in vinden. Maar straffen opleggen aan hen die een regime willen vernietigen dat Israël niet zint, dat kan dan weer niet. Hoe ver kan knechtschap gaan?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vlaams Belang-kopstuk Filip Dewinter is samen met zijn partijgenoot Frank Creyelman in Syrië. ‘We willen objectief geïnformeerd worden’, verklaarde hij in de ochtendkrant van de Standaard        


De Vlaams Belangers zijn in Syrië op uitnodiging van het Syrische parlement. Ze benadrukken dat ze president Assad niet steunen, maar met eigen ogen willen zien wat er aan de hand is in het land. ‘Ik geloof de Europese berichtgeving over Syrië niet altijd’, zegt Dewinter in De Ochtend op Radio 1.

Bron/De Standaard

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter