Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home Blog Blog De EU eist van Kiev meer vrijheid van meningsuiting, iets wat in de EU niet bestaat

Saturday23 February 2019

Friday, 24 January 2014 06:00

De EU eist van Kiev meer vrijheid van meningsuiting, iets wat in de EU niet bestaat

Written by 

 

 

Hoe hypocriet de EU (en haar nationale collaborateurs) wel niet is, dat  valt af te leiden uit het feit dat 'volkscommissaris' Barosso met sancties dreigt tegen de regering in Kiev.

De EU nomenclatuur eist van de Oekraïense staat dat ze de absolute vrijheid van mening garanderen aan hun bevolking. Alles moet kunnen gezegd worden, dat is de redenering, alleen zo kan de Europese democratie bestaan - dit als lichtend voorbeeld tegen donkere regimes die hun volk het zwijgen opleggen.

Intussen worden in de EU mensen van hun burgerechten - en in sommige gevallen van hun vrijheid - beroofd... omdat ze hun mening hebben geuit over bepaalde onderwerpen.

Maar dat wordt door links en de elite als democratisch voorgesteld, de vrijheid van mening kan toch niet absoluut zijn, is dan de redenering. Maar als de regering in Kiev dergelijke redenering volgt, dan zijn het plots anti-democraten en neigen ze naar dictatuur.

Volgens mij wordt er in de EU barak elke dag goed gezopen, want je moet goed zat zijn om dergelijke tegenstrijdigeden de wereld in te sturen. Nogal logisch dat de Oekraïeners die tegen de EU zijn en de Russen zich niks van deze zattemanspraatjes aantrekken, geef ze maar eens ongelijk.

Wanneer je de eigen Europese bevolking niet eens hun mening laat geven over - voor de elite - gevoelige onderwerpen zoals de  overdracht van nationale onafhankelijkheid of immigratie.

Zou het kunnen dat die pro-EU betogers zoveel geld van de USA en EU krijgen dat ze de echte feiten niet meer willen zien?

Het feit dat de EU de grootste dictatuur in wording is op het Europese continent?

-----------------------------------------------------------

Gewelddadig

EU dreigt met maatregelen tegen Kiev

De voorzitter van de Europese Commissie, José Manuel Barroso, overweegt maatregelen tegen Oekraïne wegens het toenemende geweld tegen antiregeringsbetogers.

De Commissie is ook zeer bezorgd over de recent ingevoerde beperkingen van de persvrijheid en de vrijheid van meningsuiting in Oekraïne.

Bron: NU

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter