Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home Blog Blog N-SA

Saturday23 February 2019

N-SA

N-SA

 

De 'bleiter' Belkcacem van Sharia4 Belgium wil nu perse - en exclusief - ( tot hiertoe had het islammannetje de dubbele nationaliteit) Belg blijven.
Hij wil nu perse blijven leven tussen de ongelovige vuillappen die wij zijn.

Als dat geen afgang is voor een groot jihadist zoals deze, zo kruipen voor de christelijke honden.
En dat allemaal voor uitkeringssteun, kindergeld, woningsubsidie, gratis onderwijs en medische verzorging betaald door "blanke zwijneneters'.

Baas Allah en Profeet Mohamed zullen er niet goed van zijn, dat zij zo'n zwakkeling onder hun volgelingen hebben.
Als dat niet Haram is dat manneke uit Antwerpen met zijn grote teut.
Al mogen we niet vergeten dat moslims de 'Takiyya' beoefenen ( dat is een vorm van obsessief liegen).

Want welke in Europa levende moslim kan nu nog beweren : dat de islam 'superieur' is aan onze ( nochtans behoorlijk decadente) maatschappij.

Neen beste vrienden, het is nu bewezen, dat de god van de sociale zekerheid de grootste is, daar 'onderwerpen' zelfs fanatieke islammensen zich graag aan.

"Erst das fressen und dann die moral"

En voor dat 'fressen' wil Belkacem gerust zijn kleed aan de kapstok - en de sluier van zijn vrouw - op de vuilhoop smijten.
Belg willen ze blijven, omdat dat beter is dan inwoner zijn van een kalifaat waar men van honger crepeert, of in Marokko wonen waar men de wet moet respecteren of anders een pak van de zweep krijgt op z'n islamitisch.
En Belkacem wil dan wel de 'islamheld' uithangen, maar dan liever in een zwakke democratische staat waar men de politie kan schofferen dan in een islamitische staat waar ze hem daarvoor 'nekvellen.'

Sharia4Belgium , mijn botten, sharia4uitkeringen ja.

Meer weergeven

Friday, 19 October 2018 17:34

Een wijze raad

 

Wat moeten wij nationaalrevolutionairen doen ( na het zoveelste particratisch verkiezingscircus):

 

Met koele blik observeren.

Onze positie behouden.

Kalm reageren, niet ongeduldig worden.

Elke glans verbergen en het vage voeden.

Een beschermd profiel bewaren.

Absoluut nergens de leiding van nemen.

Enkel de voor ons doel geschikte acties voeren.

 

Sun Yat -sen - Chinees nationalist en revolutionair.

Gerelateerde afbeelding 

 

 

"Wij verzetten ons dan ook tegen iedere vorm van parlementaire democratie daar deze – voornamelijk door de partijvorming ( particratie) die er onvermijdelijk mee samengaat, leidt tot een systeem waarin persoonlijke en partijbelangen de bovenhand hebben op de volksbelangen, en waarin de openbare functies toegewezen worden in het raam van dezelfde partijbelangen. Dit zonder de bekwaamheid of geschiktheid van de personen in kwestie als belangrijkste criterium te nemen".  Politiek programma VMO paragraaf 8

 

 

Laat een nieuwe tijd beginnen, laat ons daarom het nieuw fascisme van de 21 eeuw ontwikkelen.

Geloven is durven – geloven is handelen, geloven is doen, wat helemaal iets anders is dan beloven van alles te doen - zoals de particratie vandag doet, maar zodra men verkozen is te zeggen : dat Europa je belet het goede te doen.

 

De bronafbeelding bekijken

Tuesday, 02 October 2018 11:55

TIJD VOOR EEN NIEUW FASCISME.

Afbeeldingsresultaat voor foto nieuw solidaristisch alternatief 

Een kwart van de jongeren keert de democratie de rug toe. ‘Zorgwekkend, maar begrijpelijk als je ziet hoe politici met elkaar omgaan.’

Ik ben niet helemaal verbaasd’, zegt Sammy Mahdi, de jongerenvoorzitter van CD&V. Uit een onderzoek van de VRT bij jongeren van 18 tot 23 jaar blijkt dat ruim een kwart vindt dat ‘een systeem met een sterke leider’ de beste staatsvorm in België zou zijn

 

 Aanwezigheidsactie N-SA aan Gentse Universiteit naar aanleiding van het debat :

 

https://www.facebook.com/events/255517655300643/


De bedoeling van deze aanwezigheidsactie is aan de links-liberale pro immigratieproffen en hun gebrainwashte 'linkse' studenten, duidelijk te maken : – dat de universiteiten 'van het volk' zijn.

Maar vooral om er op te wijzen dat onze universiteiten niet het privébezit zijn van een narcistisch links-liberaal clubje dat elke 'niet liberale' mening onderdrukt - de mensen die deze visie vertolken sanctioneert, (zoals de heksenjacht op Schild en Vrienden nog recent duidelijk maakte). Nog een beetje en men had daar in Gent de 'Bloedraad' terug ingesteld. De zwarte toga's hadden de proffen al aan - alleen de brandstapel ontbrak nog.

-

 

https://www.hln.be/regio/dendermonde/klein-protest-van-extreemrechtse-groepering-aan-grote-markt-na-vergadering-linkse-actiegroep~a542f75d/?referer=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F 

 

" LSP- PVDA : verraders van de blanke arbeiders.”

Van deze slogan waren de linkse juffertjes van LSP ( Linkse Socialistische Partij) even geschrokken -, blijkt uit het verslag op hun blog van onze actie zaterdag in Dendermonde en gericht tegen een meeting van hen en hun communistische PVDA klonen. De communisten zouden op die vergadering even  overleggen : 'over hoe ze het fascisme een halt kunnen toeroepen' - dat terwijl hun moeder hen nog elke dag de pamper moet omdoen om ongelukken te voorkomen.

De dus vonden de communistische linkse studentenmietjes onze slogan maar niks schreven ze: omdat extreemrechtse neonazis's ( daar bedoelen ze blanke arbeiders mee) niet 'opkomen' voor de arbeidersklasse, terwijl zij dat wel doen. Dat is te merken in hoe hun ouders 'ons' - blanke arbeiders steeds meer uitpersen, zodat onze linkse studentjes  met hun neger en moslimvriendjes een prinsenleven kunnen hebben aan de door ons betaalde universiteiten  samen met hun linkse proffen die bakken geld verdienen.

 

 Hulde aan Semira Adamu voor gesloten centrum 127bis in Steenokkerzee.

 

 

Enkele tientallen linkse pro - immigratiecriminelen kwamen samen om de dood van een 'zwarte' vrouw te herdenken die omwille van haar criminele achtergrond ( ze was illegaal in ons land en weigerde het land vrijwillig te verlaten) de dood vond tijdens haar uitzettingsprocedure. Omwille van haar dood nam een minister ontslag en sprak de pers schande. Ook werden enkele politieagenten veroordeeld en gestraft die hun werk deden. De straffen die de politieagenten kregen werden onverkort uitgevoerd.

 

 

Noureddine Cheikhni, een van de moordenaars van politieagente Kitty Van Nieuwenhuysen, krijgt een elektronische enkelband

Wat een verschil met de nagedachtenis van blanke politieagente Kitty Van Nieuwenhuysen : deze dame werd koelbloedig om het leven gebracht door ingevoerd crapuul (Noureddine Cheikhni ) dat vandaag – na amper 10 jaren te hebben uitgezeten van zijn straf van 30 jaar – binnenkort vrij en vrolijk met een enkelband in de moskee , theehuis of drugshol kan vertoeven. Voor de moord op de blanke agente nam geen enkele minister ontslag, ( een blanke politieagent die in dienst sterft is duidelijk veel minder waard dan een zwarte illegaal die bij haar uitwijzing en door eigen schuld, sterft). En wees de pers er de massa op : dat de dader ' toevallig' van vreemde origine – er dus geen rancune tegen vreemdelingen mocht gevoeld . Kan onze elite nog beter haar misprijzen tegenover het volk demonstreren met de vrijlating van de zoveelste gangster van vreemde origine. En wat te zeggen van links : zij die treuren om de slechte behandeling van illegalen en andere ingevoerde vreemdelingen, maar zwijgen over door deze vreemdelingen vermoorde agenten en burgers.

 

Dat doet mij denken aan wat de nochtans extreemlinkse filmmaker Passolini ooit opmerkte - tijdens een communistische betoging in Turijn waar hij aan deelnam : de betogers daar de bourgeoisie, de politie de arbeidersklasse waren. En dat onze elites van links en van rechts neerkijken op die 'arbeidersklasse' – neerkijken op het gewone blanke volk, dat kan toch voor niemand nog een geheim zijn in dit land en in Europa, waar het leven van een gewone blanke mens niets meer waard is, alleen het welzijn van 'de vreemdeling' en de bourgeoisie telt.

 

 

 

                                                                                     

 

 

 

Op Brussels Airport is vanmorgen een nieuwe groep van 29 Syrische vluchtelingen aangekomen, zo heeft de Gemeenschap van Sant'Egidio meegedeeld. Ze kwamen naar België in het kader van een humanitaire corridor waarover de Belgische overheid een akkoord sloot met Sant'Egidio, in partnerschap met alle erkende erediensten van België.

Friday, 21 September 2018 12:42

PVDA - VERRADERS BLANKE ARBEIDERSKLASSE!

Afbeeldingsresultaat voor foto nieuw solidaristisch alternatief 

 

 

 

ACTIE MORGEN 13;30  - GROTE MARKT DENDERMONDE TEGEN PVDA HAATMEETING

Page 1 of 74

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter