Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home Blog In de Media Barbara Spectre: “Wij, de joden, willen Zweden multiculturaliseren” [RechtsActueel]

Wednesday18 January 2017

Thursday, 07 June 2012 11:56

Barbara Spectre: “Wij, de joden, willen Zweden multiculturaliseren” [RechtsActueel]

Written by 
Barbara Spectre Barbara Spectre

Filip Dewinter tekende in 2011 de Jeruzalem-verklaring, waarin hij verklaart de expansiedrift van Israël te ondersteunen alsook het land als cruciale bondgenoot in de politieke strijd te beschouwen. En per extensio daarmee natuurlijk de gehele atlantistische politiek van de VSA.

Als de joodse kopstukken van deze politiek, zoals Barbara Spectre, dan met onderstaande verklaringen komen, dan mogen wij ons wel vragen beginnen stellen bij de richting die Dewinter zijn partij neemt met dergelijke onvoorwaardelijke trouw aan een land dat blijkbaar voor Europa twee maten en twee gewichten hanteert.

Aan de basis van het Vlaams Belang dus om de oppositie tegen Dewinter zijn covenant te voeren zodat de partij niet vervalt in een pro-multicultureel Israël Eerst-beleid.


Bron: RechtsActueel

Over de multicultuur wordt veel gezegd en geschreven. Over het verband tussen de joden en de multicultuur iets minder. Het verband is er wel degelijk, maar wordt door onder andere nationalisten, die de joodse gemeenschap erkennen als bondgenoot tegen de islamisering, stilletjes verzwegen. Mensen die beweren dat dat verband er is worden door diezelfde 'nationalisten' afgedaan als gekken die geloven in complottheorieën. Vandaag kan u het echter zelf aanhoren van een dame (en niet de minste) die er geen doekjes om windt.

 

Barbara Spectre, getrouwd met Rabbi Philip Spectre, is de directrice en oprichtster van het Paideia, The European Institute for Jewish Studies. Zij zegt in onderstaand filmpje dat de joden, als voortrekkers van de multicultuur, ervoor zullen zorgen dat Zweden, en bij uitbreiding heel West-Europa, nood hebben aan die multicultuur. Deze grote ommekeer zal volgens haar nodig zijn om Europa te doen overleven. Joden als bondgenoot tegen de islamisering? En dit terwijl ze juist meer vreemdelingen (waaronder zich zeer veel moslims bevinden) naar Europa wil halen onder het mom van de multicultuur? Ik dacht het niet! Letterlijk van op Wikipedia: "She promotes anti-whiteness and multiculturalism in Europe." Hieronder het filmpje (van augustus 2011):

(vooraleer de discussie begint: 'dé joden' is een veralgemening en deels klopt dat natuurlijk, maar laat ons wel wezen, het betreft hier joden die geassimileerd plegen te zijn en die belangrijke machtsposities bekleden in allerhande (openbare) bedrijven en instellingen, we hebben het nog niet eens over ultra-Orthodoxe fanatiekelingen of ander slag)

Over de multicultuur wordt veel gezegd en geschreven. Over het verband tussen de joden en de multicultuur iets minder. Het verband is er wel degelijk, maar wordt door onder andere nationalisten, die de joodse gemeenschap erkennen als bondgenoot tegen de islamisering, stilletjes verzwegen. Mensen die beweren dat dat verband er is worden door diezelfde ‘nationalisten’ afgedaan als gekken die geloven in complottheorieën. Vandaag kan u het echter zelf aanhoren van een dame (en niet de minste) die er geen doekjes om windt.

Barbara Spectre, getrouwd met Rabbi Philip Spectre, is de directrice en oprichtster van het Paideia, The European Institute for Jewish Studies. Zij zegt in onderstaand filmpje dat de joden, als voortrekkers van de multicultuur, ervoor zullen zorgen dat Zweden, en bij uitbreiding heel West-Europa, nood hebben aan die multicultuur. Deze grote ommekeer zal volgens haar nodig zijn om Europa te doen overleven. Joden als bondgenoot tegen de islamisering? En dit terwijl ze juist meer vreemdelingen (waaronder zich zeer veel moslims bevinden) naar Europa wil halen onder het mom van de multicultuur? Ik dacht het niet! Letterlijk van op Wikipedia: “She promotes anti-whiteness and multiculturalism in Europe.” Hieronder het filmpje (van augustus 2011):

(vooraleer de discussie begint: ‘dé joden’ is een veralgemening en deels klopt dat natuurlijk, maar laat ons wel wezen, het betreft hier joden die geassimileerd plegen te zijn en die belangrijke machtsposities bekleden in allerhande (openbare) bedrijven en instellingen, we hebben het nog niet eens over ultra-Orthodoxe fanatiekelingen of ander slag)

Additional Info

Media

Joden willen multiculturalisme
Eddy Hermy

De naam kent verder een bewogen geschiedenis. Ooit was Eddy Hermy de jongste vakbondsdelegee van het land, later actief in diverse organisaties. Hij heeft consequent de dissidente rol opgenomen namens het proletariaat, wat hem vaak niet in dank werd afgenomen. Afgezien van dat dit Eddy Hermy tot een van de meest controversiële figuren van het land maakt, heeft hij er zelden naast gezeten. Zijn voorspellingen over de EU, de N-VA en de economische crisis zijn de laatste jaren allemaal uitgekomen.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter