Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Tuesday22 January 2019

Saturday, 31 March 2012 10:37

Jozef de Witte verklaart zijn eigen multicultuur failliet

Written by 

Dit is toch wel het toppunt: "Men oogst wat men gezaaid heeft". Jozef De Witte heeft inderdaad gezaaid, net als Angela Merkel, Yves Leterme, Nicolas Sarkozy, David Cameron, Mark Rutte... het lijstje van systeempolitici die hun eigen multicultuur failliet verklaren tikt aan! En ze oogsten inderdaad zelf, permanente aanstellingen in het politieke spel en appartementen in kosmopolitische enclaves meer bepaald.

Ondertussen wordt hun werk fijntjes voortgezet door een Pascal Smet, een Annemie Turtelboom, een Joëlle Milquet en natuurlijk een Fatiha Saïdi. Tot die ook lang genoeg schade hebben kunnen berokkenen, dan komen zij ook met wat gratuite vanzelfsprekendheden en wordt de fakkel doorgegeven.

Oplossingen, mijnheer De Witte? Ach, een mens mag altijd dromen, een wereld zonder grenzen blijft voor hem een utopie. Om na te streven dus! Wij kennen nog bepaalde spelers die er ook zo over denken, maar dat zal dan wel niet in de naam zijn van eenhoorns die op regenbogen rijden.

Nee? Goed, als u toch gefaald heeft, geef dat dan toe en neem uw verantwoordelijkheid op. Huichelaar.

 


 

 

Jozef De Witte: 'Regularisatiecampagnes waren vergissing'

 

 

‘Men oogst wat men gezaaid heeft’, zegt Jozef De Witte, directeur van het Centrum voor Racismebestrijding. ‘De regularisatiecampagnes van de voorbije jaren waren wellicht een vergissing. Als mensen weten dat ze papieren krijgen als ze maar lang genoeg volhouden, dan proberen ze op alle mogelijke manieren tijd te winnen.’

Lees meer: De Standaard

Additional Info

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter