Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Tuesday22 January 2019

Tuesday, 10 April 2012 15:49

CGKR: 'Meldpunt Vlaams Belang is volstrekt illegaal en doet aan naziregime denken'

Written by 

 

 

Volgens De Witte is het meldpunt dat het VB heeft opgezet om  illegalen en hun verblijfplaats te melden onwettelijk. Zeker als dat meldpunt ook actief naar wetsovertreders en hun  handlangers gaat zoeken.

Het komt alleen de politie en de gerechtelijke instanties toe om wetsovertredingen actief op te sporen, zegt de voorzitter van het CGKR, en het is niet aan partijen of aan particulieren of anderen  om dat te doen.

Het verklikken van medeburgers (dat illegalen geen medeburgers zijn laat mijnheer blauw-blauw) doet hem denken aan nazimethoden, zegt hij. Maar hoe moeten we het grootste en meest gestructureerde verklikkerscentrum van het land  het CGKR (in de volksmond racismecentrum)  dan noemen?

In elke gemeente,  dorp en stad van dit land  is er een 'antenne' van het CGKR  gevestigd. Meestal verbonden aan het OCMW of een andere stadsdienst.

Let wel, deze meldpunten zijn niet verbonden aan de politie maar opereren onder centraal gezag van het CGKR. Maar de gemeente betaalt wel het loon van deze agent van het centrum.

Deze antennes van het racismecentrum dienen als basis doorgeefluik voor elke persoon die zijn buren, -werkgever, -familie of  vrienden wil aangeven als die zich bezondigd hebben aan discriminatie of racisme. (Volgens de verklikker dan.)

Deze antennes verwittigen daarop het centraal meldpunt binnen het CGRK, dat dan op zijn beurt een procedure tegen de aangegeven burger opstart.

Totaal willekeurig dan nog, want als je een klacht indient tegen politiek vrienden van het centrum (zoals ik  heb gedaantegen huidig minister Vandelanotte) kan je fluiten naar een vervolg op het verhaal.

En dit gebeurt allemaal zonder in eerste instantie de politie of het gerecht daar in te betrekken.

Hoeveel wetten op de privacy (en andere wetten)  intussen geschonden zijn tegen dat het hoofdverklikkerscentrum in Brussel de politie inschakelt, mag Joost weten.

Ook vele grote bedrijven en organisaties en zelfs vakbonden beschikken vandaag reeds over meldpunten voor het aangeven van vermeende feiten van discriminatie of racisme. Allemaal onafhankelijk van justitie en politie kan men daar collega's  en mede vakbondsleden aangeven aan de bazen en de bonzen van het syndicaat.

Allemaal door de liberale staat gestructureerde en opgezette verklikkerslijnen.

En deze gehele organisatie van verklikking en verraad van medeburgers loopt langs lijnen die het grootkantoor voor verklikking, het CGKR, heeft opgezet en uitgezet.

Zelfs onder de Duitse bezetting was  er in dit land niet een zo geperfectioneerd en los van justitie werkend repressie en verklikkingsapparaat als vandaag opgezet door het CGKR.

Niet elke stad of dorp had in die tijd een Gestapo Muller in dienst.

Maar het CGKR heeft dat wel.

 In elk gehucht van ons land en in elke organisatie of bedrijf  zit  een agent Muller.

Als de VB-meldlijn doet denken aan het nationaalsocialisme, dan lijkt  het CGKR  op de Gestapo van die tijd. Welk verschil in werkmethode  is er dan tussen het VB en het CGKR?

Buiten de liberale bla-bla van het centrum gerekend.

Geen enkel!

Additional Info

RR

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter