Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Tuesday22 January 2019

Sunday, 15 April 2012 15:31

Dewinter wil gedoogsteun bieden aan N-VA & Open VLD in Antwerpen

Written by 

Dewinter en het Vlaams Belang bieden in Antwerpen gedoogsteun aan bij een machtsovername van de N-VA en de Open VLD na de gemeenteraadsverkiezingen van 2012, om zo de socialisten uit het stadhuis te krijgen.

De sossen wippen, daar is natuurlijk niks mis mee. Maar Dewinter noemt zijn gedoogsteun een consequente houding die "rechts" aan de macht moet krijgen in Antwerpen.

Rechts?

Liberaalextremisme zal hij bedoelen.

Maar of de N-VA en de Open VLD (een partij die de volgelingen van het VB tot mestkevers ontmenselijkt) aan de macht helpen een adequaat middel is om het liberalisme te verslaan, een liberalisme dat verantwoordelijk is voor massa-immigratie, rest maar de vraag.

Je kan een kwaal toch niet bestrijden door er een ontsteking aan toe te voegen!

Open VLD is een extreem-liberale partij, wat inhoudt dat ze ook extreem pro-immigratie is en medeverantwoordelijk voor de immigratiechaos van vandaag. En de N-VA is zo mogelijk nog eurovriendelijker dan de socialisten en de liberalen samen. En wie pro-Europa zegt, die zegt ook inter-Europese migratie. Dus met de N-VA hoeven we zeker niet op minder immigratie te rekenen, juist meer.

Dewinter is blijkbaar al vergeten dat de voorloper van de N-VA, de VU, altijd een linker- en een rechtervleugel heeft gehad, zoals de N-VA nu ook vandaag. En dat is handig als je nationaal het ene zegt en internationaal iets anders. Of in de ene stad een linkse coalitie sluit en in de ander een zogezegde rechtse. Of in de ene regering met de socialisten slaapt en in de andere regering ze een bende halvegaren noemt.

Een cocktail N-VA samen met een snufje Open VLD zal in Antwerpen smaken naar een exotisch brouwsel vol allochtoon fruitsap, fruitsap waar de kiezers van het VB niks van lusten. Dat De Wever naar de Seefhoek gaat om daar het oude kiesvolk van het VB een rad voor de ogen te draaien is dus puur electoralisme.

Typisch voor een BVBA van een partij die haar marktaandeel wil vergroten. Het is om de poen te doen.

Trouwens, in de Seefhoek is De Wever niet de multicultuur en de destructieve gevolgen daarvan voor de sociale cohesie gaan aankaarten, maar wel de drugsoverlast. En daar zijn zelfs de islamieten in die buurten voorstander van.

Maar daar kan Filip niet meer komen, gezien de aanblik van zijn keppeltje bij die lui tot wanordelijkheden zou leiden. Een slimme zet van Filip om zo de grote groep islamieten aan De Wever over te laten in ruil voor enkele tientallen (als het er al zoveel zijn) Chassidim.

Voor een electoralist als Dewinter een dwaze zet. En dat voor een politiek genie!

Maar ja, het beloofde land ligt dan ook niet in de Seefhoek.

Intussen is de N-VA kampioen geworden als het gaat om het "integreren van vreemdelingen" in haar partijrangen. Zo stopt ze onze politieke instellingen vol met vertegenwoordigers van de nieuwe elite. En die zitten nu al lekker in de Kamer en de Senaat en zullen morgen in het stadhuis van A hokken met de gedoogsteun van F.

Zelfs de socialisten zijn nooit zo gek geweest om zoveel kaarten in te zetten op vreemdelingen zoals de N-VA dat nu doet. Toch niet in Vlaanderen.

Maar dat is allemaal niet aan Dewinter besteed, dus zegt hij dat hij links wil afblokken door een rechts front te ondersteunen vanuit de oppositie.

Daarbij verzwijgt hij (of gedoogt hij dat ook al?) dat de N-VA in de EU een fractie vormt met de extreem-linksliberale groenen. Een coalitie met de meest waanzinnige voorstanders van immigratie en nationale desintegratie. Een coalitie van nationalistenhaters, in acht genomen dat de N-VA EU-internationalisten zijn.

Dus als Dewinter dat allemaal wil ondersteunen, wat is dan de bestaansreden van zijn partij?

Buiten postjesjagerij, bedoel ik. En dan nog als sloor van het systeem.

Als je als anti-establishmentpartij de ene fractie van het establishment weg wil (de sociaaldemocraten) om daarna een nog fanatiekere fractie van dat establishment (de N-VA en de Open VLD) in het zadel te helpen, dan is er iets ernstig loos met je politiek redeneringsvermogen.

Een partij die zegt dat ze buiten het establishment staat, maar toch bepaalde delen van het establishment gaat ondersteunen zoals Wilders in Nederland, dat is geen anti-establishmentpartij.

Als je als partij wilt ontsnappen aan een cordon door hen die dat in stand houden te gedogen, dan ben je nog geen partner van die coalitie.

Dan ben je er de voetveeg van.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter