Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday16 February 2019

Monday, 16 April 2012 18:40

Dit gebeurt er als je het beloofde land wil bezoeken

Written by 

Zodat je tijdens je reis door Israël niet teveel zou opschrikken van het politiegeweld dat elke dag daar gepleegd wordt tegen de Palestijnen, krijg je nu bij je vertrek naar dat land een initiatiecursus politiebrutaliteit in Zaventem.

Geheel verzorgd door onze democratische rechtstaat en op verzoek van het gastvrije Israël. Zo mochten actievoerders op vraag van de enige democratie in het Midden Oosten genieten van de nieuwe reisbegeleiding die onze politie in Zaventem hanteert.

Elke Israëliet of Jood mag in Zaventem gaan en staan waar hij wil en vertrekken naar welk land hij ook wil. Maar let op als u een pro-Palestijns activist bent. Dan staat het regime van dit land paraat om u van het vliegtuig weg te houden/weg te slaan. Op vraag van de Joodse staat. De enige democratie in het Midden Oosten en toch de enige staat die vraagt om reizigers met geweld buiten te houden .

Ik vraag mij af wat de politie zal doen als morgen de Syrische staat een verzoek zou indienen waarin ze vragen om de terroristen die een burgeroorlog in hun land voeren op de luchthaven tegen te houden. Onze politieke elite zou dit onaavaardbaar vinden.

 

Maar als Israël dat vraagt, dan staat de wapenstok paraat.

De pro-Palestina actievoerders wensten alleen morele steun te geven aan dat volk dat door de Israëlieten bezet word, zij zijn dus ongevaarlijk. Maar wat met de politieke jihadis die van hier vertrekken om te gaan vechten in landen zoals Syrie? 

Zou het kunnen dat onze elite de (gekende) inlandse jihadis rustig laat vertrekken naar Syrië of naar het Libië onder Khadafi? Omdat onze elite daar samen met Israël en de NAVO het moordenaarswerk graag overlaat aan jihadis van bij ons?

Is onze elite daarom zo 'pro-islamisering'?

Omdat ze op deze manier politieke jihadis kan gebruiken om seculiere staten die niet meer voldoen aan de oliewensen van het Westen mores te leren? Omdat die landen tegenwoordig betere voorwaarden krijgen van India en China?

Om die seculiere Arabische staten in een soort van wahabitische pro-VSA alliantie te duwen? En is de oorlogsdreiging tegen Iran daarbij een toemaatje om Qatar en Saoedi-Arabië als bondgenoten in deze strategie te kunnen hebben en houden?

Een godsdienstoorlog gebruiken (of aanwakkeren) om olierechten en de toegang tot de Indische oceaan veilig te stellen voor de VSA. Twee vliegen in een klap.

Joods Actueel intussen is weer aan het kwijlen omdat een dokter tijdens een operatie een joodse medewerker nazi-uitspraken naar het hoofd zou hebben geslingerd.

Maar als hier mensen in de vertrekhal van een luchhaven worden geschopt en geslagen omdat de Joodse staat ze niet wil ontvangen, hoor je niks van die bende.

En van ons antidiscriminatiefabriekje, het CGKR, hoor je nog minder. Die hebben namelijk alle handen vol om op vraag van Joods Actueel het vermeende nazi-netwerk op te sporen, het ingebeelde netwerk van antisemieten dat achter de uitspraken van de nazi-dokter zit.

Over het verkrachten van onze democratiesche rechten, geen letter.

Maar wat wil je.

Als je de spreekbuis bent van een imperialistische geweldstaat zoals Israël.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter