Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday16 February 2019

Sunday, 22 April 2012 16:30

Filip Dewinter neemt ontslag als VB-fractieleider in Vlaams Parlement

Written by 

Zoals het N-SA reeds bij meerdere gelegenheden heeft geopperd is het de bedoeling van Vlaams Belang kopstuk Filip Dewinter om de nationale politiek in te ruilen voor een Europese carrière. Daar wil Dewinter bij de vorming van Europese partijen, die vroeg of laat in de gehele unie zullen kunnen opkomen, aan het hoofd staan van een Europese anti-islampartij.

Als jonge militanten zich de vraag stellen waarom Dewinter niet bereid is om een programma op te stellen dat een economisch en solidaristisch antwoord biedt op de huidige crisis, dan moet daar de oorzaak worden gezocht: in het carrièrisme van een man.

Zij die de krachten binnen de partij willen bundelen om toch tot een economisch en solidaristisch programma te komen, weten dus wie zij als obstakel voor zich hebben. De man die van een Vlaamsnationale partij een partij van de godsdienstoorlog heeft gemaakt.

En dat alles met maar een doel voor ogen: de carrière zo lang mogelijk rekken om daarna de troon door te geven aan zijn dochter of aan een Barbiepop (manipuleerbare marionet) zoals Anke. Die op haar beurt uitgedost als  haremdanseresen de leegte van het VB-programma moet verbergen. 

Als u als nationaalrevolutionair niet verder als figurant in deze klucht wil meespelen is er goed nieuws: wij organiseren de weerstand.

Een nationaaldemocratische beweging in opbouw.

Het Nieuw-Solidaristisch Alternatief.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter