Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday19 January 2019

Monday, 23 April 2012 11:43

Een economische en anti-EU politiek werkt, anti-islamisme niet

Written by 

 

 

Het N-SA en de nationaaldemocratische beweging wenst het Front National en Marine Le Pen geluk met het schitterend resultaat behaald bij de gisteren in Frankrijk gehouden eerste ronde van de presidentsverkiezingen.

Dit succes toont duidelijk aan dat de strategie van een anti-kapitalistisch en anti-eurocratisch discours wel degelijk onder de bevolking op steun kan rekenen.

Ook de uittrede uit de muntunie en de euro kan nu al op groeiende steun bij delen van de Franse bevolking rekenen (en als de besparingen in België voelbaar zullen worden zal dat ook hier gebeuren).

Daarbij is het toe te juichen dat het Front National zich niet heeft laten rekruteren door de anti-islamlobby die wordt aangedreven door Israël en Amerikaanse belangen.

Het is alleen een op het nationale belang gericht economisch en monetair programma dat een dam kan opwerpen tegen het steeds extremistisch wordender links-internationalisme en zijn schaduwtegenspelers van het liberaalkapitalistische en multiculturele hegemonisme.

Alleen een op nationalisme gerichte politieke en economische visie kan een vernieuwend economisch en politiek kader scheppen en uiteindelijk een antwoord bieden aan de huidige hegemonie van links en het liberaalkapitalisme.

En de instrumenten en de ideologie om tot een dergelijk programma te komen bestaan en hebben in ons land aanknopingspunten met wat er bij de bevolking leeft.

Vele middenveldorganisaties zijn in wezen corporatief van aard en oorsprong.

En dus zijn de instrumenten om tot economische vernieuwing te komen, met name het solidarisme en de corporatieve structuren die het inhoudt, geenvreemde ideologische schijnoplossingen, zoals het liberalisme en het marxisme, maar volkseigen samenlevingsmodellen.

Het is daarom een dringende zaak dat een revolutie in de geesten plaatsvindt bij mensen die een nationalistisch antwoord willen formuleren tegen het nihilisme van de huidige liberaaldemocratie.

Het VB heeft een historische kans gemist om zijn politiek in deze nieuwe richting te ontwikkelen. Vooral Dewinter laat de partij liever drijven in de modder van het geloofsdebat waar niemand echt wakker van ligt.

De uitwassen van de multiculturele samenleving zullen enkel worden gereduceerd door een economisch programma van remigratie en niet door ze als een aparte vorm van immigratie (verovering van het Westen door de islam) te gaan behandelen.

Zoals we hierboven reeds schreven kan het een oplossing zijn dat Dewinter in 2014 verkast naar de Europese Unie.

Dat kan voor mensen die niet door fictie (de islamisering van Europa is het gevolg van een geloofs-dogma, "de ummah") maar door  de harde realiteit (islamisering is gevolg van liberaalkapitalisme) hun politieke handelwijze laten bepalen een kans bieden om de partij in handen te krijgen en de koers om te draaien.

Maar als dat niet lukt, dan blijf er maar één keuze over.

Een nieuwe partij en een nieuwe beweging versterken.

En terug naar successen gaan zoals nu in Frankrijk.

Dat de jongeren  en militanten de macht grijpen in de partij .

Het kan.

En zo niet, blijf dan niet bij de pakken  zitten of ga niet op retraite in Israël.

Maar neem het lot in eigen handen.

Laat ons  samen een nieuwe beweging uitbouwen. Als het kan binnen oude structuren, zo niet binnen nieuwe.

Omdat het moet.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter