Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday20 February 2019

Thursday, 31 May 2012 11:06

N-VA = Nieuwe-Vlamingen Anders (naar analogie SP.a)

Written by 

 

 

"Ik wil bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen een mandaat binnenhalen," aldus Nabilla Ait Daoud in een interview in Het Nieuwsblad.

En haar droom kan uitkomen.

Op de lijst van de partij Nieuwe-Vlamingen Anders (N-VA) in Antwerpen stad krijgt zij de vijfde plaats aangeboden. Dat is een plaats die volgens de peilingen een schepenambt kan opleveren. Ze heeft geen politieke ervaring, maar so what.

De Wever zegt dat Daoud voor hem geen allochtoon is enkel en alleen maar een zelfstandige (Nabila baat een broodjeszaak uit) die aan den lijve ondervindt hoe onveilig Antwerpen wel niet is.

Volgens Nabilla zelf wordt die onveiligheid veroorzaakt door haar soortgenoten. Zij mag dat blijkbaar zeggen, terwijl ik voor dergelijke uitspraken mijn burgerechten kwijt ben. Ik ben dan ook maar een Vlaams boertje, waar belangstelling van N-VA noch VB voor bestaat.

De N-VA wil zo graag de Waalse dominantie tenietdoen, dat ons als volk verknecht. Zij zijn de echte Vlaamsnationalisten, zeggen zij. Maar daarom is vrijheid voor het Vlaamse volk nog niet hun streefdoel. Wel de Waalse dominantie vervangen door die van vreemdelingen?

En zo is onze Nieuw-Vlaamse elite dan weer wel. Van de burgerlijk-linkse dieven van de SP.a tot de burgerlijk-rechtse VOKA-oplichters van de N-VA. En wat Daoud betreft, een gouden raad recht uit de Koran:

En wie op die dag [de ongelovige] de rug toekeert, tenzij hij voor het gevecht manoeuvreert of om plaats te nemen bij een andere groep, doet inderdaad de toorn van Allah over zich komen en de hel zal zijn tehuis zijn en dat is een slechte verblijfplaats. Al-An'faal (De Oorlogsbuit, 15-16)

En kijk, ik ben geen moslim maar deze keer zie ik wel iets in een citaat uit De Heilige Koran. Samen in de gemeenteraad zitten met een Kafir. En niet proberen om je geloof op te dringen.

Haram, zou ik zo zeggen. Geef die ongelovige Antwerpenaren op hun donder. En laat elke stem uitgebracht op de N-VA er een zijn voor Allah, de Almachtige en de Wijze.

De onverschrokken doder van de Kafir.

Inch'Allah voor de N-VA.

En wie op die dag zijn rug toekeert, tenzij hij voor het gevecht manoeuvreert of om plaats te nemen bij een andere groep, doet inderdaad de toorn van Allah over zich komen en de hel zal zijn tehuis zijn en dat is een slechte verblijfplaats.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter