Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday16 January 2019

Sunday, 03 June 2012 13:12

De pot verwijt de ketel

Written by 

Op de blog van het AFF, die sinds jaar en dag dienst doet als bijkantoor voor politioneel provocateurswerk, zijn ze een beetje de draad kwijt.  Zeker als het over ons gaat. En daarom kreeg hun laatste stukje, waarin het N-SA wordt opgevoerd als "boosdoener" die foto's van politeke tegenstanders publiceert, de titel "De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet".

Dat ze bij het AFF zo reageren, is niet moeilijk te verstaan als je hun eigen - soms debiele - stukjes leest die over zaken gaan die geen enkele politieke relevantie hebben, maar meestal enkel erop uit zijn de kleine nationalistische idealist te kakken te zetten. Dat heet "progressief", maar verbergt in wezen een diepe haat tegenover de eigen arbeidersklasse die niet doet of denkt zoals de pseudo-intellectuelen van extreem-links van die laatste zouden willen.

Daarom verbaast het ons niet dat ze naar aanleiding van het plaatsen van enkele foto's over een N-VA-kopstuk hier de gal niet konden ophouden. De immer anonieme haatschrijver van het AFF  - de moed om onder eigen naam te schrijven is vervangen door platte broekschijterij, zoals het burgerlijk-linkse toog-intellectuelen past - verwijt ons dat we informatie die we van onze  sympathisanten gekregen hebben, gebruikt hebben om dingen aan het licht te brengen.

En daarbovenop begint de AFF-schrijver ook nog de extremistische liberaal die Jambon is te verdedigen. Een vertegenwoordiger van een partij die alle sociale verworvenheden in de vuilbak wil kieperen kan rekenen op de steun van de AFF-communisten als wij hem kapittelen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het AFF-collectief doet het. Allemaal in naam van het "antifascisme". Of hoe het kind een naam moet hebben en hoe ver de verwevenheid van liberalen en trotskisten reikt. Zo bestaat een van de meest reactionaire Amerikaanse denktanks die het imperialisme en het expansionisme van Israël en de VS voorstaat voornamelijk uit ex-trotskisten.

Antifascisme is altijd een dekmantel voor reactionair kapitalisme geweest.

Wij hebben inderdaad een politieke tegenstander met het publiceren van compromitterende beelden willen treffen. Maar wij hoeven daarvoor geen verklikkersblog aan te houden zoals het AFF doet. Het gros van onze publicaties gaat over politiek en economie. Maar dat het bij de communisten van het AFF louter om verklikking gaat, zal onderstaande tekst, geplukt van hun blog, beter aantonen dan duizenden woorden van mij. En laat ons dan eens zien "welke pot" de ketel verwijt...

 

Gisteren kregen we via de ‘Contacteer me’-knop rechtsboven deze blog twee tips binnen

Eerst over nog een VB’er die naar de N-VA is overgestapt, en daarna over een VB’er – een bekende naam – die gedrag vertoont volkomen in strijd met het programma van zijn partij. Trouwens, strafbaar gedrag.
 
Toen we die tweede informant een paar vragen wilden stellen, bleek het opgegeven e-mailadres foutief of fictief te zijn. We begrijpen dat iemand die gevoelige informatie prijsgeeft daarmee niet noodzakelijk in de kijker wil staan, maar het is wel nodig dat de informatie kan gecheckt worden vooraleer ze hier of elders publiek kan gemaakt worden. Kan deze laatste informant ons daarom terug contacteren? Uiteraard wordt zijn of haar identiteit discreet behandeld

bron: AFF

 

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter