Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday20 February 2019

Thursday, 07 June 2012 18:28

Abu Imran zegt waar het op staat

Written by 

Begrijp ons niet verkeerd wanneer wij deze opname van Abu Imran op onze stek plaatsen. Onze mening over immigratie en integratie is niet veranderd. Wij zijn de enige beweging die pleit voor de vrijwillige remigratie van grote groepen van vreemdelingen naar hun land van herkomst. Een remigratiebeleid is de enige oplossing voor de gruwel van het multiculturalisme.

En zoals de zaken nu escaleren, dat bewijst onze stelling.

Kapitalisme is anarchie en als zodanig verantwoordelijk voor wat nu gebeurt met groepen zoals Shariah4Belgium. In Limburg zal de eerste partij van het land die exclusief bestaat uit vreemdelingen (en die zich ook als dusdanig profileren) naar de gemeenteraadsverkiezingen trekken dit jaar. Dit zijn nog maar de eerste tekenen van de versplintering die onze maatschappij te wachten staat. De implosie van onze samenleving, als wij daar niets aan doen.

Het N-SA is er daarom voorstander van dat, in afwachting van de repatriƫring, vreemdelingen zich niet integreren. Als mensen zoals Abu Imran een feitelijke segregatie voorstaan doordat zij moslims aanraden symbolen van hun geloof te cultiveren, dan steunen wij dat. Elk integratiebeleid wijzen we af. Omdat integratie niet werkt, zoals wij overduidelijk zien, maar ook omdat wij het eigen volk plus de ingevoerde mensen niet kunnen onderhouden.

Wij zullen als gemeenschap uiteindelijk drastische beslissingen moeten nemen. Niet door, zoals de burgerij vandaag doet, moord en brand te schreeuwen als de door hen ingevoerde mensen integratie afwijzen, zoals Imran dat in feiten doet. Maar door niet meer dan een omgekeerd migratiebeleid te voeren, door een programma van terugkeer op gang te brengen.

Fundamentele oplossingen.

Daarom moet er terug vrijheid van mening komen in dit land. Daarom moet er vrijheid zijn om je politiek- of je religieus concept openlijk te uiten. Omdat enerzijds wij dan vrij onze eisen kunnen formuleren en anderzijds de mensen met eigen ogen kunnen zien hoe verschillend de wereld van vreemdelingen tegenover de onze is.

Het heeft geen zin om de verschillen onder de mat te steken. Ze moeten zichtbaar zijn, als levend bewijs van dat we niet kunnen samenleven. Daarom mogen wij ons niet laten vangen door de tijdelijke hysterie van de burgerij en de elite die extremisten en radicalen buiten de wet wil stellen. Iemand uitsluiten en afvoeren, iemand zoals Abu Imran naar Marokko, is leuk, maar het is niet fundamenteel.

De elite wil de immigratie niet terugschroeven, ze wil ze net uitbreiden. De EU-burgerij heeft immigratie nodig om arbeid competitief te maken en zo concurrentieel te worden tegen andere economische machtsblokken. Telkens er, door de gevolgen van immigratie, een grote brok vuiligheid aan de oppervlakte komt, schraapt de burgerij die weg.

Niet om de stroom droog te leggen.

Maar om de stroom zonder weerstand van de bevolking nog harder te doen vloeien.

Media

Abu Imran zegt waar het op staat

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter