Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday19 January 2019

Thursday, 14 June 2012 11:41

Elite rolt al vechtend over de vloer voor belangen vreemdeling

Written by 

 

Terwijl de elite nu al  dagen over de vloer rolt voor de rechten van vreemdeling Fouad Belkacem, alias  Vader Imran (Aboe betekent vader) en niet te verwarren met vader Abraham vanwege een andere extreme sekte, worden er in ons land burgers en volksgenoten burgerlijk en politiek vermoord.

Dat mocht ikzelf enkele maanden geleden aan den lijve ondervinden en nu recent ook Frans Wymeersch van het Vlaams Belang. De burgerij en de intellectuele elite laat deze praktijk, door het gerecht toegepast op bevel van de politiek elite, onbenoemd. De pers heeft er zo mogelijk nog minder interesse voor.

Voor het uiten van een mening word je in dit land door de corrupte elite op burgerlijk en politiek vlak vermoord. Niet door je met een grote show een paar dagen in de gevangenis te smijten vol met broeders, neen, het ontnemen van burgerlijke en politieke rechten wordt op een geniepige en slinkse manier in alle stilte toegepast.

Terwijl topadvocaten (wie betaalt deze gasten?) zich uit de naad werken en daarbij hun broek tot aan de enkels afstropen om vreemdelingen alle rechten te geven die er in dit klote koninkrijk te rapen vallen, is er een sluipende moord op de burgerrechten van het eigen volk gaande.

Terwijl een gewone arbeider, zoals ikzelf, alle moeite heeft om een betaalbaar iemand voor zijn verdediging te vinden (omdat je normaal gestroopt wordt door die gilde van bloedzuigers) staan er voor een leegloper zonder voldoende en aanwijsbare finaciele middelen een paar topgieren van de advocatuur klaar. 

Terwijl de corrupte elite, met op kop de Minister van Justitie, een verkiezingsstunt in elkaar steekt met de hulp van het altijd dienstbare Openbaar Ministerie en rechters, zwijgt de  pers en zwijgen de politieke bedriegers over de burgerlijke moord op autochtonen en medeburgers die aan normale politiek doen.

Terwijl de burgerlijke elite een schaduwgevecht opvoert over  een door henzelf ingevoerde vreemdeling, is er een stille liquidatie van politieke activisten gaande. Gericht op zij die de invoer van vreemdelingen en de gevaren die daaraan verbonden zijn durven benoemen.

 Gangsters met ellenlange strafregisters behouden alle burgerlijke en politieke rechten bij een veroordeling. Een waanzinnige mafketel zoals Belkacem, die kort geleden nog veroordeeld werd tot twee jaar celstraf, blijft alle burgerlijke en politieke rechten behouden.

De burgerij wil haar speeltje dan ook rustig laten doorgroeien tot een politiek instrument, dat ze later tegen de hoogste bieder kan gebruiken om moslimstemmen te ronselen.

Of denkt er iemand dat Turtelboom en de rest van de elite echt bezwaren heeft tegen islamieten of vreemdelingen? De partij - waar zij de erfgenaam van is - heeft die zelf naar hier gehaald, om niet het amalgaam van partijen te vergeten die deze vreemdelingen alle rechten hebben gegeven.

Wat een verschil met de rechten van de eigen bevolking. Wij worden al jaren monddood gemaakt. Terwijl wij financieel uitgezogen worden door de economische elite, worden we op burgerlijk en politiek vlak geketend door de maffia van de particratie.

Aan het eigen onderdrukte volk maakt de intellectuele elite geen woord vuil. Integendeel, veel intellectuelen en kunstenaars, en dat samen met de burgerlijke slaven van de pers, juichen de beknotting van vrijheid van mening(suiting) toe.

Zolang  het maar niet de vrijheid van meningsuiting van hun troetelkinderen betreft - de mening van vreemdelingen - en natuurlijk het recht om hun 'eigen' mening te uiten. De gastarbeider en hun belangen, dat is waar de liberale meute zich om bekommert.

Niet het ontnemen van burgerrechten voor minieme tenlastelegging en in elkaar gestoken vonnissen is hun zorg. Het zooitje nepdemocraten en azijnpissers van het establishment. Altijd bereid om voor vreemdelingen het eigen volk te verraden.

De kameraden van Gouden Dageraad willen vreemdelingen die misbruik maken van hospitalen en ziekenzorg uit de medische faciliteiten zetten. Als je zelf meerdere keren in de spoedafdeling van een hospitaal bent terechtgekomen in dit land, dan weet je waar het over gaat. Er zijn welzeker vreemdelingen die daar de wachtzaal bevolken. Voor een splinter in hun dikke teen. En ondertussen kan je met gebroken ribben vier uur wachten tot je aan de beurt bent. En neen, dit is niet uit mijn dikke teen gezogen. Is dat dan geen misbruik? Heb dan ook begrip voor zij die het niet meer kunnen aanzien.

Zeker als de medische zorg precair is geworden door de vraatzucht van de economische en finaciƫle elite, zoals in Griekenland. Mede ook door de massale invoer van vreemdelingen, zoals ook hier het geval is.

Maar als ik mocht kiezen, dan zou ik eerst die schobbejakken aanpakken die in de advocatuur en magistratuur het eigen volk bespuwen, terwijl ze hun zakken volproppen.

En dat kan zonder geweld.

Door bijvoorbeeld te verbieden dat ze verder eenmansvenootschappen oprichten. En op die manier kunnen we hun privileges en hun onbelaste winst aantasten. Eens kijken of ze dan nog zo regimetrouw blijven.

En mochten ze rebelleren, dan pakken we toch gewoon hun burgerrechten af?

Daar ligt  geen mens van wakker, toch?

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter