Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday20 February 2019

Thursday, 14 June 2012 23:57

Vrijdag 22 Juni: Solidariteitsactie voor Frans Wymeersch!

Written by 
Solidariteitsactie voor Frans Wymeersch Solidariteitsactie voor Frans Wymeersch

 

De elites van dit land willen nog maar eens de bevolking duidelijk maken dat ze beter haar mond kan houden over de vreemdelingen- en immigratieproblematiek. Nochtans wijst alles er op dat de multiculturele samenleving is mislukt en welke uitermate negatieve gevolgen daar voor het merendeel van de bevolking mee gepaard gaan.

Naar aanleiding van die feiten worden zij die dit aanklagen nu politiek de mond gesnoerd door het afnemen van burgerrechten. Eddy Hermy citeerde letterlijk de woorden uit een stuk in Knack, waarin werd aangeklaagd dat "meisjes door vreemdelingenbendes [worden] verkracht en geschoffeerd". Blijkt nu dat als je de pers citeert je blijkbaar oproept tot "haat", hem zijn de burgerrechten voor vijf jaar afgenomen.

Voormalig parlementslid Frans Wymeersch heeft nu, na een proces van meer dan vijf jaar, zijn burgerrechten voor niet minder dan tien jaar verloren. Omdat hij ervan uitging dat vreemdelingenbendes achter vandalisme in zijn gemeente zaten. Men kan het hem kwalijk nemen, maar is een vooronderstelling nu ook al racisme? En verdient dat tien jaar politiek gecastreerd te worden? terwijl deze feiten in verschillende media reeds werden behandeld en zelfs tot meerdere politieke debatten hebben geleid?

Uit dit gegeven blijkt duidelijk dat deze veroordelingen louter een politiek manoeuvre zijn en niks van doen hebben met een normale rechtspraak.

Nog straffer is de volgende uitspraak van Eddy Hermy: "Onze arbeiders, jong en oud, worden geminacht en vernederd. Door vreemde elites worden ze in het gezicht gespuwd." Deze uitspraak was gericht tegen de Europese financiƫle en economische elites. Maar omdat het woord "vreemde" erin voorkomt, vindt het Openbaar Ministerie blijkbaar dat kritiek op Europa een oproep tot haat tegen immigranten impliceert. De burgerij wil blijkbaar elke kritiek op de euro-maffia onmogelijk maken door deze als haatoproep te criminaliseren.

En dus, voor het plegen van deze halsmisdaden, worden zij die het opnemen voor de toekomst van ons land vogelvrij verklaard.

Wij van het N-SA roepen u daarom op: DURF SPREKEN! Voor de vrije meningsuiting, solidariteit met Frans Wymeersch! Amnestie voor alle politieke vervolgden!

Wij komen vrijdag 22 juni 2012 om 18:30 samen aan het gemeentehuis (Grote Markt) van Wymeersch zijn thuisdorp Sint-Niklaas, waar dan de gemeenteraad plaatsvindt.  Wees erbij!

Meer info: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - +32(0)476/39.83.66

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter