Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Tuesday22 January 2019

Friday, 15 June 2012 11:21

OORLOG OM STEM BLOEDIGE SLACHTERS

Written by 

 

 Terwijl de anti-hallal guerrillero's van het Vlaams Belang kleuters bekeren, heeft de concurrentie van de Nieuw-Vlaamse Alliantie een aanhanger van een andere bloedige slachtmethode binnengehaald.

Met het op de verkiezingslijst zetten van André Gantman voor de N-VA blijkt de strijd van de burgerlijke nationalisten om de broek af te steken voor de joodse ziel (en vooral voor hun stem) naar een climax te gaan.

De rode broeders willen dan weer hun ingevoerde subproletariaat plezieren door een oogje dicht te doen en zo elke culturele waarde die wij hechten aan pijnloos slachten van dieren in de vuilbak kieperen.

Terwijl vrijheidsstrijders van het VB om de koosjere vrienden te behagen hallal voedsel willen omzetten in zoute worsten van varkensvlees boden die van de dieetpartij N-VA een koosjere brok politiek opportunisme aan een vertegenwoordiger van het uitverkoren volk aan.

Best wel efficiënter, zeker als die uitverkorene in het verleden al eens ontslag moest nemen als schepen vanwege vermeende misbruiken van de stadskas. Dat zal het andere bestuur vooruithelpen!

"Wat we zelf foefelen, doen we beter" is daar het devies.

Dewinter mag met zijn kopje nog zoveel tegen de Klaagmuur staan bonken als hij wil om indruk te maken op het koosjere volk, het zal de hulp die hij met zijn guerrillero's tegen moslims voert alleen welwillend en lachend volgen. Als "Gojim" als Dewinter zo gek zijn om joodse belangen gratis en voor niks te verzorgen, waarom daar dan niet van profiteren?

Maar daarom zijn Joden nog niet bereid om ook het hallal-slachten af te keuren en zo mijnheer Dewinter te plezieren. Ze zouden goed gek zijn, mochten ze dat doen. Ten slotte zijn zij net als moslims grote voorstanders van bloederige slachtpartijen. En bij de N-VA zijn ze het met deze praktijken volmondig eens.

Hoe meer Dewinter dus zijn broek laat zakken voor Israël hoe meer schoppen onder zijn kont krijgt van de Israëlieten. Dewinter maakt zijn partij dan ook tot joke van het politieke establishment waar hij zo graag wil bijhoren.

Spijtig voor de militanten die aan politiek willen doen, want zij zijn alleen maar pionnen in het Israël-Spiel van Dewinter. Een verloren spel.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter