Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday23 January 2019

Tuesday, 26 June 2012 11:08

Zondag 8 juli: Revolutionaire Assertiviteitstraining

Written by 
Revolutionaire Assertiviteitstraining Revolutionaire Assertiviteitstraining

 

 

Wij horen over een gebrek aan debat. Wanneer er dan debat is, dan gaat het om grote namen op de affiche te krijgen, ongeacht de inhoud. En zelfs als er wat inhoud is, waarom reageert niemand dan om wat polemiek te starten?

Vlaamse mentaliteit?

In de eerste plaats is dit natuurlijk een gebrek aan revolutionaire inhoud. Noem het ideologie, wat wij (als enige) doen is structureel onderbouwde systeemkritiek leveren. Dat is ondertussen wel geweten.

Maar hoe breng je die inhoud over? Want het valt ook makkelijk te negeren. Wij moeten dan ook niet beschaamd zijn dit stilzwijgen te doorbreken, zelfs als dat ten koste gaat van de komedie die ja-knikkers opvoeren omdat nietszeggende prestigeprojecten (debatten, colloquia, seminaries, congressen...) enkele politieke en journalistieke bonzen kunnen opvoeren. Het moet op die manier ook niet verbazen dat er in eigen kringen geen kopstukken meer opstaan.

Daarom moet er ook gewerkt worden aan revolutionaire assertiviteit. Wij worden door tegenstanders en salonrevolutionairen gezien als brutaal en zelfs agressief, maar in feite wij nog veel te zacht in het publiek. Daarom organiseert het N-SA voortaan assertiviteitstraining om te werken aan het overbrengen van de boodschap.

Zij die de boodschap dus zo onderhand wel kennen, maar moeite hebben met deze op een overtuigende wijze te laten weerklinken, zijn welkom op de de eerste assertiviteitstraining op zondag 8 juli 2012 om 13u in Gent.

Opgelet! Gezien deze training een individuele aanpak vraagt is deze training uitsluitend op inschrijving. Schrijf u in via een berichtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." mailto:inschrijven="" solidarisme="" be="">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter