Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Monday25 September 2017

Wednesday, 04 July 2012 11:17

Ziet iemand hierin het bewijs van de Islamisering van Europa?

Written by 

Het VB en al diegenen die de decadentie voorstaan kunnen weer blij zijn, de islamisering van Frankrijk is  een halt toegeroepen. De liberale en linkse elite is integendeel goed bezig in Frankrijk. Met het vermoorden van elke traditie en het om zeep brengen van alle waarden.

En de burgerlijke nationalisten maar juichen dat de democratie pal staat in het vrijwaren van de rechten van iedereen. En zo elke eenheid die een volk nodig heeft om als groep te overleven teniet doet.

Als elke subgroep dezelfde rechten krijgt, dan is er geen eenheid van volk of staat meer mogelijk. Dan blijft alleen chaos en verval.

 


 

'Homohuwelijk vanaf 2013 in Frankrijk'

 

 

Bron/EPA

Vanaf 'het eerste semester van 2013' zullen homoseksuele stellen in Frankrijk kunnen trouwen en kinderen adopteren.Dat beloofde premier Jean-Marc Ayrault dinsdag, conform een verkiezingsbelofte van president François Hollande.              Tijdens zijn beleidsverklaring voor de Nationale Vergadering kondigde hij ook aan om de strijd tegen illegale immigratie 'met vastberadenheid' te voeren.'In het eerste semester 2013 zal het recht op huwelijk en adoptie voor alle paren opengesteld worden, zonder discriminatie', aldus de premier tijdens zijn toespraak over het algemene beleid. 'Onze samenleving evolueert, levensstijlen en mentaliteiten veranderen.'Tijdens zijn campagne beloofde Hollande een wet die homoseksuele stellen 'ten laatste in de lente van 2013' het recht geeft te trouwen en kinderen te adopteren.Ayrault kondigde ook aan de strijd tegen illegale immigratie en illegale arbeidsstromen 'met vastberadenheid' te voeren. Hij voegde daaraan toe dat 'geen enkel kind, geen enkel gezin in een gesloten centrum wordt geplaatst'.

Bron/De Standaard

Additional Info

RR

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter