Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Thursday21 February 2019

Thursday, 12 July 2012 12:59

Politieke lynchpartij in Italië

Written by 

 

U kent hem wel, Alberto 'Zippo' Palladino. Student, sociaal militant, humanitaire vrijwilliger in het buitenland... maar met de 'verkeerde' mening. Hij is namelijk lid van Casa Pound en daar werd hij zwaar op afgerekend. Zij die het aandurven om zoals hij in te gaan tegen de heersende dictatuur van de links- en rechtsliberalen worden zonder pardon in de gevangenis gegooid. En dat terwijl moordenaars, verkrachters en andere Monti's vrij rondlopen.

Het is duidelijk dat dit proces hetzelfde is als wat we nu in Vlaanderen meemaken met Frans Wymeersch en Eddy Hermy. Wie opkomt voor zijn eigen mensen en tegen de heersende elite, die kan tegenwoordig net zo goed een schietroos op zijn voorhoofd plakken. Getuige hiervan het monsterproces in Duitsland tegen meer dan 20 nationale activisten. En naarmate de crisis uitbreidt, zal het lijstje nog wel langer worden.

Als nationaaldemocraten eisen wij de onmiddellijke vrijlating van Alberto Palladino. De uitspraak die hem voor bijna 3 jaar zijn vrijheid zal ontnemen werd gebaseerd op slechts één getuigenis en die kwam dan nog van een linksliberaal sujet! Er was geen enkel tastbaar bewijs! We kunnen ons afvragen waarom diezelfde rechtbank niets heeft gedaan toen Zippo fysiek werd aangevallen na de bezetting van het pand Val d'Ala 200. Hiervan was nochtans wél genoeg tastbaar bewijs. Of hebben de heren rechters geen toegang tot youtube?

Hun job is in ieder geval gedaan, Zippo wilde opkomen met de verkiezingen van 2013 in Rome... Doch, dit maakt ons enkel sterker. Wij hebben geen haat nodig, wij hebben een ideaal: onze solidariteit is ons sterkste wapen!

Stop de repressie! Vrijspraak voor alle politieke vervolgden!

Gerechtigheid voor Zippo!

RR

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter