Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday20 February 2019

Saturday, 14 July 2012 10:56

Hypocrieten-collectief reikt Prijs voor Democratie uit

Written by 

 

Dit jaar hebben Democratie 2000 en  v.z.w. Trefpunt, de organisatoren van de "Prijs voor de democratie", die prijs verleend aan de voorzitter van de pro-Chinese partij PVDA, Peter Mertens. China, zoals u weet, onderdrukt op een bloedige wijze Tibet, maar dat kan de strijders voor democratie blijkbaar geen lor schelen. De heren democraten zijn altijd selectief in het toekennen van rechten en liefst geven ze die aan "eigen soort eerst". Nochtans moet de prijs de winnaar en diens strijd voor democratie, vrijheid en mensenrechten in de verf zetten. Hoe de jury die daarover oordeelt dat aan elkaar heeft kunnen knopen door Mertens te selecteren zal een raadsel zijn dat alleen begrijpbaar is voor 'progressieve' ingewijden.

Een normaal mens zou er niet opkomen.

En meer nog: de prijs is een erkenning van de winnaar voor niet aflatende strijd tegen extreem-rechts-fascisme en, last but not least, RACISME. Als de politiek van China in Tibet geen uiting is van puur racisme, dan weet ik het niet meer. Als de politiek van China niet erop gericht is om het Tibetaanse volk door culturele genocide en volksverplaatsing kapot te maken, dan snap ik er niks van. Maar voor een collectief van hypocrieten dat de begrippen democratie en racisme zo hun eigen invulling geeft, kan dat de pret niet bederven. En als je weet dat haatschrijvers van politie-informatie blogs zoals het AFF of Blokbuster mee aan de kar van dat collectief trekken, dan weet je waar de klepel hangt.

Het is dan ook niet te verwonderen dat om hun vrijage met het systeem nog duidelijker in de verf te zetten de prijs uitgereikt wordt op 21 juli. De ultieme vernederingsdag voor het gewone Vlaamse volk. Dan wordt de onderdrukking van het eigen volk door een volksvreemde elite gevierd. En laat de inhoud van het boek waarvoor Peter Mertens wordt gelauwerd nu juist een lange aanval op die elite bevatten. En dan op de feestdag van die elite als extra eerbetoon aan die elite een dergelijke prijs uitreiken. Dat is zoiets als de knecht (of de hond) die de hand van zijn meester likt. Platte collaboratie met het systeem in ruil voor politieke erkenning.

Links-opportunistische demagogie heet dat.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter