Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday23 January 2019

Tuesday, 17 July 2012 12:13

Reynders ongerust over oud-VB'ers bij N-VA

Written by 

Als je de voorbije jaren miljarden van de gemeenschap overgeheveld (gestolen) hebt om het aan bankgangsters te geven, dan moet je ervoor zorgen dat je een spookvijand creëert. Zo kan je de aandacht van de eigen misdaden afleiden en doorschuiven naar hen die er niks mee te maken hebben. En dat doen liberaalextremisten dan ook, ze spiegelen de massa voor dat er een nog groter gevaar bestaat dan zijzelf.

Extreemrechts, racisme en fascisme.

Het toverpakket waarachter sociale afbraak en landverraad wordt verstopt. Het monster van Loch Ness dat zorgvuldig gecultiveerd wordt door de culturele en mediatieke elite die hierbij als hulptroepen fungeren voor het gangsterisme van de liberaaldemocratische partijen.

En telkens er een grove misdaad tegen het nationale collectief verdoezeld moet worden (zoals de misdaad van de massa-immigratie of de hold-up van de financiële zakkenvullers op de bevolking) roept de liberaaldemocratische meute in koor:

Houd de dief!

 

bron: belga

 

Vicepremier Didier Reynders (MR) is tevreden dat er in Vlaanderen een debat is gestart over Vlaams Belang-politici die overstappen naar de N-VA. Tegelijk hoopt hij dat de "gangreen zich niet verspreidt over de hele partij", zo zei hij vanochtend op de RTBF-radio.

Volgens Reynders is het "een goed teken" dat er een grondig debat wordt gevoerd over het nationalisme en extreem rechts. "Als je kijkt naar het aantal mensen die van extreem rechts overstappen naar de N-VA, is er reden om zich ongerust te maken", aldus Reynders.

De MR-minister verwees daarbij naar een artikel in de krant Het Laatste Nieuws. Die krant publiceert vandaag, gespreid over twee pagina's, een lijst van 47 Vlaams Belangers die zijn overgestapt naar de N-VA.

Volgens Reynders leggen Open Vld-Kamerfractieleider Patrick Dewael en Vlaams parlementslid Marleen Vanderpoorten met hun opiniestuk "de vinger op de wonde". In dat opiniestuk stellen Dewael en Vanderpoorten onder meer dat het extreemrechtse gedachtegoed een plaats krijgt binnen de N-VA door het groeiende aantal ex- vlaams Belangers.

Bron: De Morgen

Additional Info

RR

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter