Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Tuesday25 September 2018

Friday, 20 July 2012 18:05

Bij onderstaand artikel

Written by 

"Wie suggereert dat gewone mensen (en jongeren al dan niet van vreemde origine) zich opzettelijk slecht kunnen gedragen, afficheert zichzelf als "Vijand van het Volk". Dus moet er ter verontschuldiging een kracht gevonden worden die hen er buiten hun medeweten toe drijft zulke daden te plegen. Zo ontloopt de verontschuldiger elke verdenking on- dan wel antidemocratische gedachten te hebben."

Theodore Dalrymple

Dit is mooi samengevat de uitleg die de "democraten " geven bij dit soort dingen. En al wie schande roept, is "racist", "fascist" en "neo-nazi".

Eddy Hermy

De naam kent verder een bewogen geschiedenis. Ooit was Eddy Hermy de jongste vakbondsdelegee van het land, later actief in diverse organisaties. Hij heeft consequent de dissidente rol opgenomen namens het proletariaat, wat hem vaak niet in dank werd afgenomen. Afgezien van dat dit Eddy Hermy tot een van de meest controversiële figuren van het land maakt, heeft hij er zelden naast gezeten. Zijn voorspellingen over de EU, de N-VA en de economische crisis zijn de laatste jaren allemaal uitgekomen.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter