Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday20 February 2019

Friday, 03 August 2012 14:01

Bericht uit Zuid-Afrika

Written by  Joost Pyck

 

De zaak Dutroux: Een overzicht

Ik zie dat de zaak Dutroux, over dat monster van een pedofiel weer atueel is, nu zijn vrouw Michèle Martin na 16 jaar gevangenis vrijgelaten is. Weer zijn vele mensen in België ontsteld over zulke monsters, en terecht. Maar jaren geleden toen Dutroux zijn walgelijke praktijken op de lappen kwam, was ik helemaal niet verbaasd dat zoiets kon gebeuren.

Waarom, zal men denken? Wel heel eenvoudig, omdat ik in de late jaren '70 tijdens de Gentse Feesten op het St. Jacobsplein bij een kraam was met linkse lectuur, waaronder o.a. een boekje over hoe goed het was om met kinderen seks te hebben. Nee, ik overdrijf niet! Dat was daar! Ook later, op een volksfeest ergens in het Brugse, diezelfde smerige lectuur. Ik heb toen klacht willen neerleggen bij de BOB, maar ben daar lachend weggestuurd omdat het (hun woorden) "wel niet zo een vaart zou lopen". In 1980 was er in Mechelen een linkse winkel genaamd De Rode Mol (de naam alleen duidt op ondermijning van de maatschappij) niet alleen was daar communistische lectuur (er was de inval van de Sovjet-Unie in Afganistan), maar daar was ook (ik overdrijf niet hoor!) een groot plakaat in het uitstalraam met een blote volwassen man die de geslachtsdelen van een eveneens bloot jongentje vasthield. Weeral propaganda voor pedofilie.

Toen dacht ik, als de  politie te laks is, moet ik als burger en vader van een enkele maanden oud kind optreden. Met enkele kameraden hebben wij die winkel kort en klein geslagen en alles vernield, de twee uitbaters in de winkel hebben ook hun pak slaag gekregen. Ik heb spijt dat wij ze niet gecastreerd hebben.

Daarvoor zijn mijn kameraden en ik tot 8 maanden veroordeeld, waarvan ik 90 dagen heb gezeten. Wij werden door linksen en andere kakkerlakken uitgemaakt voor alles wat vuil is. Daarom was ik niet verbaasd dat zoiets smerigs gebeurde als wat Dutroux gedaan heeft. Het is door de jarenlange ondermijning van links en de laksheid van politici en politie dat zoiets kon gebeuren.

Ondertussen ben ik grootvader geworden. Als zoiets met mijn kleinkinderen zou gebeuren, zal ik speciaal uit Zuid-Afrika komen om die dader te vermoorden, daarna kan de politie mij maar doodschieten.

Nee, ik ben niet beschaamd omdat ik daarvoor in 't gevang zat. Het is een plicht van elke burger om zo op te treden wanneer de overheid in gebreke blijft.

Joost Pyck vanuit Zuid-Afrika

(Vertaald vanuit het Afrikaans)

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter