Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday16 February 2019

Tuesday, 27 September 2011 00:38

Waarom vrezen de Oostendse socialisten plots illegalen?

Written by 

De wereld is een schouwtoneel, dat is al langer bekend. Een sprekend voorbeeld daarvan zijn socialistische mandatarissen zoals de burgemeester van Oostende, Jean Vandecasteele, en een kopstuk van SP.A nationaal, Johan Vandelanotte, die plots op een Blokkeriaanse wijze zijn beginnen ageren tegen het feit dat hun stad wordt 'overspoeld' (woorden van de korpschef van de politie) door illegalen. Die illegalen komen nochtans al jaren naar Oostende en velen hebben zich intussen goed genesteld in de stad. Veel van hen zijn ook vaste klant bij het door de socialisten geleide OCMW van de stad en hebben intussen een leuk flatje of huisje toegewezen gekregen door de rode ridders van de multiculturele uitverkoop. Jarenlang hebben de socialisten in Oostende, net als in de rest van het land, de instroom van vreemdelingen gepromoot en getolereerd – en dat samen met de rest van de hysterische bende multiculturelen. Iedereen die een zucht van kritiek op deze gang van zaken durfde te uiten werd beloond met een klacht bij de gerechtelijke diensten en het staatsvervolgingsorgaan CGKR, wat dikwijls leidde tot repressie en straffen. De rode baronnen stonden daarbij altijd op de eerste rij te roepen om volksmensen voor rechtbanken te brengen. In Oostende, maar net zo goed in Sint-Niklaas en andere steden. De roden hebben die praktijk geleerd tijdens de repressieperiode.

Zoals bekend zijn de parketten in dit land een verlengstuk van de machtspartijen. Het gerecht in het algemeen is schatplichtig aan het regime. Door jarenlang postjes aan welwillenden toe te kennen is het een partijdig orgaan van dat laatste geworden. En zolang de burgerlijke politieke partijen (en in Oostende is dat vooral de socialistische partij) zich met het ontvreemden van rechten, middelen en eigendommen van de eigen arbeiders bezighielden, was er nooit een vuiltje aan de lucht voor de corrupte particratie. En al zeker niet voor de rode baronie. Dat duizenden sociale woningen werden toegewezen aan vreemdelingen was – en is – voor het rode anti-arbeidersprofitariaat van de SP.A heel normaal. Ze deden het met plezier en spuwden zo in het gezicht van het eigen volk. Dat de autochtone arbeidersfamilies daardoor naar een sociale woning konden fluiten – of jaren moesten wachten – door de voorkeursbehandeling voor immigranten, dat vonden zij eveneens normaal. Dat het grootste deel van de OCMW-middelen naar immigranten ging en gaat, is nu nog altijd geen bezwaar voor de socialisten. Als ze nu een beetje janken zoals in Antwerpen, waar 70% van de middelen van het OCMW naar vreemdelingen gaat, dan zijn dat maar krokodillentranen omdat het volgend jaar verkiezingen zijn. Zij hebben ondertussen wél jaren de invoer van vreemdelingen gestimuleerd en doen dat nog steeds. Dat daardoor nu steeds minder middelen voor de eigen bevolking overblijven, is voor hen echter geen probleem.

En nu, beste lezer, vraagt u zich waarschijnlijk (terecht) af waarom de socialisten in Oostende plots kritiek geven op de illegalenstroom in de stad. Zijn zij bekeerd tot anti-immigratieactivisten? De waarheid is anders... Het is namelijk zo dat de loft- en rijkeluissocialisten, de poen- en postjespakkers van rood garnituur in de stad, een probleem hebben: hun bazen van de Oostendse bouw- en immobiliënlobby, die van hun rode vrienden de stad hebben mogen volplanten met luxeappartementen, zijn een beetje ongerust geworden. De verkoop van appartementen en lofts (voor exuberante prijzen van 300 000 tot 1 000 000 euro) krijgt de laatste tijd een beetje af te rekenen met een imagoprobleem. Waarom dat zo is? Omdat de plaats waar zij projecten hebben gerealiseerd dicht bij het Oostendse stadsbos ligt (waardoor je de prijzen nóg kunt opdrijven), waar nu elke dag en nacht honderden illegalen rondlopen. Er is dus een commercieel probleem dat de heren in hun winst dreigt aan te tasten. Want wat is de miserie? Grote groepen illegalen hebben zoals gezegd in dat stadsbos hun buitenverblijf ingericht. En ik kan u verzekeren, kameraden, dat is slecht voor de business! De rijkelui die deze peperdure appartementen kopen (zoals onze vorst) zijn immers niet zo verzot op vreemdelingen als u zou denken. Ze zijn wel allemaal politiek-correct en multicultureel, maar ze houden toch graag de boel in exclusiviteit voor het eigen rijke volk! En dus dumpen ze die vreemde culturen liever bij het gewone volk in de volkswijken. Daarom willen de bouwpromotoren die illegalen weg. De bazen van de hotels in de stad zien dan weer, door de stijgende onveiligheid, hun omzet dalen. Net zoals de horeca en de winkelketens in de stad worden zij volgens de politie en de SP.A-kameraden geplaagd door toegenomen diefstallen in hun zaken.

De plaatselijke ‘rode baron’ Johan Vande Lanotte is ook big chief van de haven (naast de vele andere betaalde hobby’s van hem). Zo kan hij de belangen van de kapitalistische havenbazen het best dienen. En die socialist verzorgt daarnaast dus ook nog eens de belangen van de vastgoedmakelaars, de betonboeren en projectontwikkelaars, zodat die arme sloebers op hun gemak poen kunnen pakken. De rode partij en vakbond hebben een aparte business lounge waar de rijke rode proleten hun belangen goed worden verzorgd.

Als de volkswijken daaerentegen door de massale dumping van illegalen en immigranten verloederen, geven de rode baronnen geen kik. Als eigendommen van gewone mensen dreigen te ontwaarden, zeggen de rode heren dat je verdraagzaam moet zijn en dat het allemaal inbeelding is. Als een gewone mens zijn leefomgeving kapotgemaakt wordt, kan het de rode heren geen moer schelen. Als een gewone man uit de boot valt voor een sociale woning: “eigen schuld, dikke bult” volgens de loftcommunisten. Als de gewone man geld nodig heeft om te overleven en bleek van de  armoede bij het OCMW aanklopt, dan hebben de rode loftproleten wel andere zorgen dan naar hem te luisteren. Of andere vrienden aan wie ze liever steun geven... En steun en troost en sympathie hebben die rode heren op overschot,  vergis je niet! Maar voor wat hoort wat bij de rooien. Voor hun steun aan de vreemdelingen krijgen ze stemmen in ruil. Voor hun steun aan de havenbazen die het beu zijn om in Engeland per opgepakte illegaal op hun schepen torenhoge boetes te moeten betalen krijgen zij postjes en geld in ruil. Voor hun steun aan de betonboeren- en de vastgoedbaronnen die een negatief imago van Oostende vrezen, krijgen zij in de plaatselijke reclamebladen en pers gratis publiciteit en wordt zelfs de plaatselijke handbalclub gesponsord met miljoenen.

En om de steun van al die kapitalisten te behouden laat de S-PA van Oostende nu alle duivels los op de illegalen. Niet omdat de SP.A nu ineens tegen immigratie zou zijn. Niet omdat de SP.A nu ineens zou inzitten met jouw en mijn belangen. Neen, ze doet dit alleen maar omdat de bazen van het kapitaal haar dat opgedragen hebben. En dat is wat de particratie – en zeker de rode portefeuille-democraten – al jaren doen. Hun volk is het rijke volk. En wij, het gewone volk, betalen de rekening. En als je je afvraagt waarom je geen gehuil van verontwaardiging hoort bij het CGKR over al dat anti-illegalengebrul van de SP.A of ook niks hoort bij het AFF... Het CGKR, omdat het een creatie van de particratie en dus ook van de rode baronie is. (Het kan toch moeilijk de broodheren, uit wier handen ze eten, gaan aanvallen en vervolgen?) En wat het AFF betreft, waarom zwijgt dat? Omdat de heren SP.A-mandatarissen die het hardst tekeergaan tegen illegalen trotskistische mollen zijn (en dus partijvrienden van het AFF). Met één woord: een zootje ongeregeld!

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter