Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Friday23 March 2018

Sunday, 09 September 2012 11:41

Vreedzame Antikriegstag verboden, multicultureel geweld toegestaan

Written by 

Duitse staatsburgers mogen in eigen land niet betogen tegen oorlog en voor vrede (zie het verbod van de Antikriegstag in Dortmund), terwijl elders vreemdelingen een oorlog op Duitse bodem uitvechten. De elite staat daarbij aan de kant van de vreemdelingen, zelfs als die haar eigen politie aanvallen.

Vroeger noemde men zoiets volksverraad, nu noemt men dat (multiculturele) verdraagzaamheid. Hoe lang zullen de autochtonen in de Europese natiestaten zulks nog dulden? Terwijl vreemdelingen zich uitleven aan geweld en de orde in de samenleving verstoren, worden ze voor de rest goed in de watten gelegd. En dat ze dan uit dank een paar tientallen agenten molesteren, moet men maar met de mantel der liefde bedekken. Dat moet dan interculturele gedachte-uitwisseling heten of zoiets. En dat Duitse jongeren niet mogen betogen voor vrede en tegen NAVO-agressie van de regerende huichelaars, noemen ze dan strijd tegen "neonazi-geweld".

De heersende elites draaien dol en de natiestaten verworden onder hun wanbeleid tot toekomstige oorlogszones. Ze geven daarbij het  signaal aan bepaalde vreemdelingen dat ze daar recht op hebben. Zelf wekken ze immers door hun steun als buitenlandse mogendheden aan (onder meer) de gewapende opstand in Syrië, die voornamelijk een zaak is van losgeslagen criminele bendes  en buitenlandse jihadisten, de indruk dat geweld is toegelaten tegen medeburgers die een ander geloof en een andere politieke of etnische achtergrond hebben.

Ook in dit geval van geweld in Duitsland spelen dezelfde factoren een rol. De elites zijn verantwoordelijk voor het huidige en toekomstige geweld in onze steden. Meer nog: ze stoken het bewust aan.

 

Rellen bij Koerdisch festival in Mannheim: 80 agenten gewond en 31 aanhoudingen

Een Koerdisch cultuurfestival in de Duitse stad Mannheim, waarvoor 40.000 Koerden uit heel Europa waren samengekomen, is zaterdag uitgedraaid op incidenten en onlusten. Tachtig politieagenten werden gewond door stenen en glasscherven. Eén agent is zwaargewond. Er werden 31 arrestaties verricht. Dat maakte de politie bekend.

Volgens de politie stonden op de Maimarkt urenlang zowat 2.500 gewelddadige of vechtlustige Koerden tegenover 600 politiemensen. Naast vlaggen en t-shirts met symbolen van verboden organisaties werden vier messen en een boksbeugel in beslag genomen.

De rellen ontstonden toen de ordedienst van de organisatie wilde verhinderen dat een 14-jarige met een verboden vlag het terrein betrad. Toen ze daar niet in slaagden, riepen ze de hulp in van de politie, die plots door meerdere bezoekers werd aangevallen, aldus de politie.

Woensdag werden bij rellen tussen Koerden en Turken in de marge van de manifestatie in Bruchsal al zeven personen verwond, waarbij vijf agenten.

 Bron: De Standaard

Additional Info

Media

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter