Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Thursday21 February 2019

Monday, 17 September 2012 11:19

Imam Nordine Taouil: de pamper-allochtoon van dienst

Written by 

Imam Nordine Taouil: "Rellen absoluut niet het gedrag van moslims"

Nordine Taouil, voorzitter van de Moslimraad, veroordeelt scherp de rellen van afgelopen zaterdag in Borgerhout. "Dit is absoluut niet het gedrag van moslims", aldus de Antwerpse imam, die naar eigen zeggen ook voor een deel van de raad spreekt. Zaterdagnamiddag pakte de politie in Antwerpen meer dan 200 mensen op, nadat een betoging van allochtone jongeren tegen de anti-islamfilm 'Innocence of Muslims' uit de hand was gelopen. "We roepen iedereen op tot kalmte en vragen aan de moslimgemeenschap om zich vreedzaam te gedragen en deze provocatie, bedoeld om conflicten te creëren tussen de verschillende levensbeschouwingen en ze tegen mekaar te zetten, te negeren", verklaart Taouil. De imam veroordeelt ook de brandstichtingen in ambassades vorige week, waarbij verschillende mensen om het leven kwamen.


Syrische rebellen executeren militairen

En deze foto toont dan de werkelijkheid: terwijl onze Kabouter Plop-politici kermen dat een braderij en een stoet groot gevaar dreigden te lopen, gaan de moordpartijen die moslimextremisten plegen tegen het nationalistische bewind van de Baath-partij in Syrië gewoon door. Met de morele steun van onze politici die "vrijheidsstrijders" oproepen verder te gaan met hun "strijd". En zolang een braderie of stoet - al zeker tijdens een verkiezingsperiode - in gevaar komt, mogen de ingevoerde vreemdelingen in onze straten elke week een trainingssessie in stadsguerrilla houden.

Ook mag de in België van terrorisme verdachte sjeik Bassam Ayachi zijn zoon Abdelrahman met vlag en wimpel (en geld voor wapens?) naar het front in Syrië uitwuiven. Daar is die zich aan het oefenenen in het vermoorden van politieagenten en soldaten. Van die ervaring  zal nog menig politieagent in ons eigen land mogen meegenieten. En onze VRT - met de heer Rudi Vranckx, de topjager als het om het bezweren van extreemrechtse complotten gaat, op kop - ondersteunt met de volle sympathie het moordenaarswerk van voornoemde Abdelrahman. Hij begeleidt deze om aanslagen te plegen in een vreemd land.

Onze intellectuele elite collaboreert met vreemde geweldplegers en terroristen en spuwt met liefde op het eigen volk. En dat de slaapkoppen van de burgerlijke nationalistische partijen die in de beheerraad van de VRT zetelen nu niet reageren en vragen stellen over wie de terroristen-uitstap van Abdel en Vranckx betaald heeft, mag gerust als een stilzwijgende goedkeuring van die partijen gezien worden.

En als de bevolking hier dan - voor de zoveelste keer - een kleine voorafspiegeling krijgt van de wil tot geweld van "jongeren", dan duikt steevast de een of andere pamper-allochtoon op om te bezweren dat het allemaal niet zo erg is en ook niet zal worden. En onze pers en politici juichen dan allemaal in koor dat het gevaar bezworen is. Slaap zacht, mensen.

Maar vertrouwt u onze politici en hun allochtone buiksprekers niet, zoals wij dat niet doen, dan is het tijd om u aan te sluiten bij het nationaaldemocratisch verzet. En als u denkt dat een bolletje kleuren op 14 oktober "voor de goeie" genoeg is, dan hebt u reeds verloren. Het loutere parlementarisme is een afleidingsmanoeuvre van het establishment om de boel onder controle te houden.

Wij leven niet in een maatschappij waar de problemen verdwijnen door bolletjes of "vind ik leuk" op Facebook aan te stippen. We leven in een tijd waar men zich moet vormen en organiseren. Dat doen al onze tegenstanders.

Waarom wij dan niet?

RR

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter