Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday20 February 2019

Friday, 21 September 2012 18:19

Dewinter wil dat moslims de universele rechten van de mens erkennen

Written by 

Dewinter van het Vlaams Belang wil dat moslims de universele verklaring voor de rechten van de mens erkennen. Hij is blijkbaar vergeten dat vreemdelingen die naar ons land zijn gekomen en ons op die manier hebben gekoloniseerd dat door middel van deze universele verklaring hebben gedaan - vooral dan door toepassing van artikel 14.

Artikel 14

  1. Een ieder heeft het recht om in andere landen asiel te zoeken en bescherming te genieten tegen vervolging.

Door nu met zijn partij deze verklaring te promoten en op te dringen aan iedereen - en daarbij alle vrijheden die vreemdelingen kunnen verwerven in ons land nog uit te breiden - kan het VB best beginnen zwijgen over immigratie, vermist het immigratie bevordert.

Wij hebben reeds eerder beweerd dat het VB net als de N-VA ideologische liberalen zijn. Het gevolg daarvan is dat zij wel anti-immigratieretoriek gebruiken om stemmen te winnen bij dat deel van de bevolking dat afkerig staat tegenover massa-immigratie...  maar in feite immigratie als liberale tool tot goedkope arbeid willen.

Op die manier zijn deze partijen nuttig voor de elite, want zij kanaliseren de onvrede van een groot deel van de bevolking zonder dat er echte maatregelen komen.

En Dewinter gaat daarbij nu een stap verder. Hij wil iedereen verplichten zich volledig te assimileren naar liberaal model. Daarmee is Dewinter naar een steeds meer linksliberaal standpunt geĆ«volueerd. Dat de universele verklaring voor de rechten van de mens opgesteld werd door vooral Amerikaanse NGO's van Joodse stempel, zal daarbij wel toeval zijn, niet alsof dat zijn fanatisme moet verklaren.

Dewinter bepleit de gelijkheid van iedereen - want dat is waar de universele verklaring over gaat. Hij bepleit dus de uitbreiding van de rechten van vreemdelingen en verwerpt zo  het Eigen Volk Eerst principe. Deze partij is al lang geen Vlaams-nationale partij meer, maar een extreme godsdienstpartij. Weliswaar zonder een  godsgeloof - of het zou de god Dewinter moeten zijn.

En deze partij is zeker geen anti-immigratiepartij. Want moslims hun geloof laten afzweren om ze hier beter te kunnen integreren kan je toch niet echt anti-immigratie noemen, veeleer integratie- en immigratiebevorderend.

Tijd dus voor een nieuwe en echte anti-immigratiepartij en -beweging. Laat u niet  meesleuren in een godsdienstoorlog - door het buitenland bevolen - die ons land in brand zal zetten. Sluit u aan bij een beweging die onafhankelijk is van buitenlandse geldschieters, vreemde belangen en van Belgische staatssponsering. Een nieuwe nationaalrevolutionaire kracht.

Nieuw-Solidaristisch Alternatief.

RR

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter