Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday21 July 2018

Tuesday, 25 September 2012 11:46

Vlaams Belang propaganda: tweezakkerij in het quadraat

Written by 

Vandaag verkiezingpropaganda van het Vlaams Belang in de bus gekregen. En het eerste wat mij trof was de tweezakkerij die van de pamflettekst afdruipt. Geniet mee: of kots mee, zoals u verkiest.

Ali en Fatima zijn welkom als ze zich gedragen zoals Mark en Maria dat doen.

Sociale woonwijken worden overspoeld met vreemdelingen terwijl het eigen volk ellenlange wachtlijsten vult.

Als Fatima en Ali zich gedragen - dan zijn Fatima en Ali welkom, beweert de tekst. Maar als ze welkom zijn, dan hebben ze volgens die logica van het Vlaams Belang recht op sociale woningen. Wie zijn dan die vreemdelingen die onze sociale woonwijken overspoelen?

Volgens ons zijn dat de brave Ali's en Fatima's die door het Vlaams Belang worden verwelkomd als ze zich gedragen. Onze vraag is de volgende: waarom afgeven op vreemdelingen en aanklagen dat ze de sociale woningen van onze mensen afnemen als ze er volgens het VB recht op hebben? Simpel: dat komt omdat het VB een kampioen in tweezakkerij is en stemmen wil schrooien bij Mark en Maria, maar ook bij Fatima en Ali.

Tegen het eigen volk zeggen ze bijgevolg dat de vreemdelingen de schuld dragen van woningtekort en tegen de Ali's en Fatima's zeggen ze dan weer dat ze dat niet echt menen en gerust verder de woningen mogen inpikken van het eigen volk. Als ze zich maar gedragen.

En wat er verder moet gebeuren met de nood van het eigen volk aan betaalbare woningen? Een kniesoor die daar van wakker ligt. Ook niet het syndicaat van het eigen volk, zoals Dewinter dat zo graag zegt. Daarmee doet dat syndicaat van het eigen volk wat de grote syndicaten al jaren doen: warm en koud blazen.

En verder de mensen een rad voor de ogen draaien.

Eddy Hermy

De naam kent verder een bewogen geschiedenis. Ooit was Eddy Hermy de jongste vakbondsdelegee van het land, later actief in diverse organisaties. Hij heeft consequent de dissidente rol opgenomen namens het proletariaat, wat hem vaak niet in dank werd afgenomen. Afgezien van dat dit Eddy Hermy tot een van de meest controversiële figuren van het land maakt, heeft hij er zelden naast gezeten. Zijn voorspellingen over de EU, de N-VA en de economische crisis zijn de laatste jaren allemaal uitgekomen.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter