Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday19 January 2019

Wednesday, 24 October 2012 11:51

Ons hart en onze politieke actie liggen bij hen

Written by 

Sluit aan bij de solidaristen en vecht met ons mee voor een nieuwe dageraad- ver weg van de oude en vermolmde liberaaldemocratie. Werp af de lethargie van het valse consumentisme. Organiseer u rond onze vlag. De Vlag van het Nieuw-Solidarisme waar niet de werkers tranen storten maar zij die ons verknechten en bedriegen.

Wij roepen jongeren op om recht te staan en de weg van het parlementarisme en nonactivisme te verlaten. Wij moeten onszelf organiseren, want er komen andere tijden. En niet alleen geldt dit voor jongeren, uiteraard. Tijden van werkloosheid en oprukkende armoede, ook voor hooggeschoolden, komen er aan. En niemand kan nog aan de kant blijven staan, niemand kan nog weigeren in collectieve termen te denken en te werken. De Wever heeft verklaart dat het oubollige Vlaamsnationalisme dood is. Maar wat vooral dood moet is de in nationalistische kringen wijdverbreide individualistische houding en opstelling. Allleen een collectieve strijd  rond ideologisch geschoolde en actieve mensen kan daar een tegengif zijn. Het Nieuw-Solidaristisch Alternatief is een dergelijke organisatie. 

Als de tranen opgedroogd zijn van onze broeders en zusters bij Ford en elders waar het kapitalisme onze mensen afslacht moet er actie en verzet worden georganiseerd. Anders zal alle verdriet nutteloos blijken.

En welke bewuste mens wil dat op zijn geweten hebben?

 

Additional Info

RR

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter