Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday23 September 2017

Monday, 05 November 2012 09:53

Golden Dawn groeit, krijgt steun gelovigen

Written by 

Terwijl Westerse media liever letterlijk zien dat Grieken de kanker krijgen dan zich af te vragen waarom een partij zoals Golden Dawn in de peilingen ondertussen verdubbeld is (dat is meer dan het Vlaams Belang), vindt de partij inmiddels ook steun bij de Grieks-orthodoxe geloofsgemeenschap. In onderstaande video ziet u Griekse priesters een nieuwe uitvalsbasis in Corinthië zegenen.

Gelovigen ook al? Is dit nu die goddeloze partij des Duivels? Of speelt er meer?

Voor zij die zich liever distantiëren van Golden Dawn, laat ons nogmaals herhalen dat dit hetzelfde is als zich distantiëren van de problemen van de Grieken zelf. Men zou beter een analyse maken van de extreme situatie aldaar en waarom dit tot extreme maatregelen leidt.

Nee, er is niets moois aan wat er zich in Griekenland afspeelt. Maar antifascistisch dogma dicteert dat het beter is dat een volk verhongert dan dat het een stem laat horen. Dus nee, over de oorzaken en de gevolgen van de Griekse situatie zal je onze media en politici wel niet horen, het probleem is dat SATAN NAZI ZOMBIE FASCISTEN zetels krijgen! Democratie kan beter een stap opzij zetten!

Want stel je eens voor dat men erachter komt wie werkelijk verantwoordelijk is voor de zooi die het land geworden is? Dat zijn namelijk dezelfde mensen die nu beweren het probleem wel eens op te lossen.

En dat mag zeker niet geweten zijn.

Immers, stel je eens voor dat dit scenario zich over heel Europa afspeelt! Een opstandige partij zoals Golden Dawn dat is, want crisis is bijzaak, dat is er toch al.

Tijd om ons eens vragen te stellen bij de ontspoorde situatie in de plaats van met ontspoorders te collaboreren.

Media

Griekse priesters zegenen kantoor Golden Dawn

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter