Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday20 February 2019

Saturday, 10 November 2012 17:10

Geen overdracht nationale defensie aan supranationale EU

Written by 

 

Alleen een nationale defensie die over genoeg werkingsmiddelen beschikt staat garant voor een soevereine staat. De besparingen die de pro-EU elite aan ons nationale leger opdringt moet dan ook gezien worden als een de facto ontmanteling van onze strijdmacht. De bedoeling van de elite is het omvormen van onze strijdmacht tot een kleine eenheid die  in de toekomst volledig ge├»ntegreerd zal moeten werken binnen het hervormd NAVO-potentieel. Om later over te gaan in een EU-leger.

Daarvoor wil de EU-top Turkije bij de Europese Unie inlijven omdat die nu over de grootste legermacht beschikken binnen de NAVO - na de Amerikanen. Alleen op deze manier zullen de Amerikanen instemmen met de oprichting van het Europees leger. De toekomst van onze militairen is dus niet bijzonder rooskleurig. Het grootste deel van de manschappen zal afgedankt worden of bij pensionering niet worden vervangen. Voor hen die overblijven: zij zullen niet meer de verdedigers zijn van de nationale soevereiniteit, maar die van de veelvolkerenstaat: de Europese Unie.

Daarom eisen wij als nationalisten het behoud van een nationale defensie binnen Benelux-verband. Wij mogen nooit toelaten dat onze soldaten als bezettingsleger van de EU op nationale bodem opereert. Wij mogen niet toelaten dat de bevelhebbers niet meer uit nationale officieren en onderofficierenkorps komen en zij mogen alleen directieven opvolgen die vanuit de belangen van de nationale staat voortkomen.

Daarom moet de legertop en de manschappen dringend de legitimiteit van de huidige minister van defensie in vraag stellen, net zoals die van de elite die ons land en het leger uitverkoopt aan vreemde belangen.

Dat moet de boodschap van 11 november zijn. Leve de nationale onafhankelijkheid en vechten voor haar soevereiniteit.

Dat is wat de doden vanuit hun graf aan ons vragen en dat is waar zij voor gestorven zijn.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter