Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday16 January 2019

Wednesday, 14 November 2012 10:12

Terreurorkest Tzahal (Israëlisch Defensieleger) treedt op in Antwerpen

Written by 

 

 

Op 18 november treed het orkest van het Israëlische terreurleger (Tzahal) op in het provinciehuis van Antwerpen. Dit orkest werd in 1948 opgericht door de terroristen van Haganah en Irgun die verantwoordelijk zijn voor talloze moorden op de autochtone Palestijnse bevolking in wat de zionisten nu Israël noemen.

De terreur werd aangewend om zo de inheemse bevolking van hun land en huis te verdrijven en te beroven. Iets in de aard van wat vreemdelingenbendes in Brussel en andere steden met onze mensen nu doen - zij het voorlopig op een iets beperktere schaal vanwege nog niet genoeg macht.

Maar wat gebeurd is en nog steeds gebeurt in Israël is datgene wat immigratie aanricht daar waar de binnenrukkende vreemdelingen over genoeg middelen en macht beschikken. Een afschuwwekkend voorbeeld van wat een immigratie-invasie kan aanrichten met de oorspronkelijke bevolking.

Dat ons establishment daar geen problemen mee heeft is geweten. Zij zijn de mede-organisatoren van het bezettingsleger van vreemdelingen in ons eigen land. Het hoeft dus niet te verwonderen dat Leterme (CD&V) en Monica De Coninck ( SP.A) het bloedconcert zullen bijwonen.

Dat enkelen van het VB  de terreurgroep Tzahal zullen gaan toejuichen samen met leden van het Belgische establishment is dan weer compleet van de pot gerukt. Het toont evenwel aan dat deze partij niet anti-establisment is zoals ze altijd beweert, maar juist zeer establishment is geworden.

Wij roepen in elk geval op om een stem van protest te laten horen op 18 november. Tegen de terreur van een bezettingsleger dat voortgekomen is uit een immigratie-invasie. Wij zullen er zijn.

 

 

 

 

 

 

Additional Info

RR

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter