Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Tuesday22 January 2019

Monday, 19 November 2012 11:42

N-VA-mandataris noemt moord op kinderen in Gaza legitiem

Written by 

 

In zijn toespraak ter gelegenheid van het optreden van het terreurorkest Tzahal prijst N-VA topman en huidig schepen van Antwerpen Ludo Van Campenhout geweld aan tegen een bepaalde bevolkingsgroep, met name de Palestijnse in Gaza. De schepen schroomde zich daarbij niet de moord op kinderen en en vrouwen als legitiem voor te stellen. Dat zal wat geven als die tot geweld oproepende kerel terug schepen wordt in het nieuwe college.

En het is zeker een doordenkertje voor de mensen van vreemde origine die op de N-VA hebben gestemd en nu kunnen vaststellen dat de partij van mijnheer Van Campenhout moord en doodslag op hun geloofgenoten voorstaat.

En die politieke kliek bestaat uit dezelfde mensen die het geweld van het Syrische leger en politie als oorlogsmisdaden kapitelen. Van mijnheer van Campenhout kan je dat verwachten -zijn voormalige alcoholverslaving zal de hersenen serieus beschadigd hebben - maar dat de N-VA in dit moordverhaal meegaat is iets anders.

Tenzij ze daar ook constant onder de olie zitten, natuurlijk. Een fenomeen waaraan veel politieke salonschuimers lijden.

De vienden van Israël ,een mooi stel hufters samen.

Additional Info

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter