Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Tuesday22 January 2019

Thursday, 22 November 2012 10:00

De multiculturele elite is een gifslang

Written by 

 

Binnenkort wordt Nadia Sminate de eerste burgemeester van Marokkaanse afkomst in ons land. Ze werd verkozen op een lijst van de  NV-A - partij die zichzelf Vlaams-nationaal noemt en beweert nationalistisch te zijn. Maar niks is minder waar als je leest wat mevrouw Sminate in petto heeft voor de autochtone Vlamingen in haar stad.

Ze zal, zo zegt ze in een interview met Knack, in het nieuwe college van Londerzeel -waar ze burgemeester wordt- de bevoegdheid 'Vlaamse Zaken' omvormen tot een integratieplatform. En raad eens wie deze vreemdelinge wil integreren: de autochtone bevolking! Want volgens haar moet de autochtoon even goed ingeburgerd worden als de vreemdelingen die hier de boel overnemen. Er waren tijden dat Vlamingen zich moesten aanpassen aan de Franssprekende elite van Vlaamse komaf. Nu moeten we ons aanpassen aan Berbers en andere vreemde indringers die ons hun gewoonten willen opleggen?

Maar een ding is daarbij een constante in dit verhaal.Wij werden en worden steeds verraden en onderdrukt door de eigen Vlaamse elite die ons decenialang verkocht heeft aan de francofonie. Nu verkoopt die Vlaamse elite ons weer, deze keer aan een ander soort volk. Vlaamsnationale elite of belgische: ze hebben ons steeds  een dolkstoot in de rug verkocht.

De vijand is de elite van het transnationaal-multicultureel en liberaal establishment. Of ze nu rood dan wel bruin van kleur is maakt daarbij niet uit.

RR

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter