Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday16 February 2019

Wednesday, 12 December 2012 22:02

Voorpost in het verzet?

Written by 

 

Gerolf Annemans, de kersverse voorzitter van het Vlaams Belang (proto-voorzitter op het moment van schrijven), wil aan de buitenwereld tonen dat de ‘radicalen’ de partij niet hebben overgenomen. Dan vragen wij ons af, wie bedoelt hij daar in Allah’s (swt) naam mee? Doelt hij op FDW, of waar heeft hij het over? Is dit een zoveelste dekmantel om alle ideologische vernieuwing in de kiem te smoren?

Feit is dat de actiegroep Voorpost, die vooral gekend staat om haar hand-en-spandiensten voor de partij, dapper ingaat tegen deze tendens. Ook de NSV! doet haar duit in het zakje. Herinner u bijv. Filip De Winter die op de nationale televisie collaboreerde met het systeem door de Duitse NPD en het Griekse Gouden Dageraad uit te schelden. Na enkele uren had hij al een mail van terecht verontwaardigde NSV!’ers in zijn virtuele bus! En wat te denken van een vooraanstaand Nederlands lid van Voorpost, die het terecht opneemt voor de Duitse kameraden die te lijden hebben onder een extreme vorm van fysieke, politieke, maatschappelijke en links-extremistische repressie? Wij hebben, toen we de Duitse beweging nog steunden in hun betogingen (daar hebben wij wat reserves bij gekregen, zoals veel Duitse bewegers), samen met hen in Berlijn gelopen zelfs!

Daarenboven gaat Voorpost op 31 januari een lezing organiseren over de Italiaanse fascistische beweging Casa Pound Italië. Deze beweging is leidinggevend in het nationaalrevolutionaire milieu en wordt ook reeds jaar en dag bestudeerd en aangehaald door het N-SA. Mag Voorpost zich van Annemans nog wel verbranden aan zoiets?

Wij juichen het verzet tegen de partijtop in ieder geval toe en ook onze mensen die nog binnen de partijstructuren aanwezig zijn zullen zich blijven verzetten tegen het neoliberalisme, het internationale zionisme, het anti-islamstandpunt en het euroregionalisme van de partij!


Wij steunen Voorpost volop in zijn strijd! Wij zijn een bondgenoot!

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter