Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday23 February 2019

Wednesday, 19 December 2012 18:28

Tuig LSP noemt ons neonazi's

Written by 

 

 

Lev Bronstein:moordenaar in actie

Het volkje rond LSP, wat staat voor "Links Socialistische Partij", krijgt er maar niet genoeg van om gal te spuwen op een arbeidersbeweging zoals de onze. Zo noemen de volgelingen van  massamoordenaar Trotski ons steevast neonazi's. Waarom is hun haat gericht tegen een arbeidersbeweging die nationaal denkt? Omdat zij behoren tot de hogere klasse die neerkijkt op de nationale arbeiderklasse. Omdat zij zich liever uitsloven voor het door het kaptalisme ingevoerde vreemde proletariaat. Omdat de LSP een protokapitalistische organisatie is. Wij zouden oproepen tot geweld, schrijven zij. Maar daar geven ze nooit enig bewijs van. Simpel: omdat daar geen bewijs voor bestaat.

Wij op ons beurt vereren geen personen die verantwoordelijk zijn voor de dood van miljoenen mensen zoals die van de LSP en PVDA+ dat openlijk doen. En zeker geen arbeidersmoordenaars zoals die van LSP dat met Lev Davidovitsj Bronstein -Trotski- doen.

Links bestaat uit een bende huichelaars. Roepen dat wij neonazi's zijn en geweld prediken. Maar in de realiteit  zijn het juist zij die onze niet bestaande geweldcultuur aanklagen, die afbeeldingen van massamoordenaars eren...

Die van de LSP zijn aanhangers van een moordenaar die de uitroeiing van miljoenen mensen op zijn geweten heeft. Het is uitschot. Net zoals de Jood Trotski uitschot was. De LSP mascotte van de dood.

 

Extreemrechts: steun voor gewelddadige optie neemt toe

 

 

Het Vlaams Belang probeert recht te kruipen na de mokerslag die bij de verkiezingen werd uitgedeeld. Dat het gevaar voor extreemrechts niet geweken is, blijkt uit de herpositionering die de jongeren van het Vlaams Belang lijken uit te testen. Daar wint het Griekse voorbeeld van de harde neonazigroepering Gouden Dageraad aan aanhang. Lokale neonazi’s van de groepering N-SA (Nieuw-Solidaristisch Alternatief) zijn actief binnen zowel de studenten- als de jongerenwerking van het Vlaams Belang.

Het N-SA probeert terrein te winnen nu het Vlaams Belang wat in de touwen ligt door de verkiezingsnederlagen. De NSV (Nationalistische Studentenvereniging) had even een voorzitter die uit N-SA-kringen kwam, maar dat duurde niet lang. De man had het aangedurfd om de jaarlijkse NSV-betoging in vraag te stellen en sprak zich uit tegen de IJzerwake. Maar er zijn nog steeds N-SA’ers actief binnen zowel NSV als Vlaams Belang Jongeren.

Dat bleek onder meer toen de Antwerpse NSV-afdeling een ‘debat’ hield over een internationaal thema. Er werd een spreker van Vlaams Belang tegen een spreker van N-SA uitgespeeld rond het thema van Israël-Palestina. Vanuit een afkeer tegen alles wat met islam te maken heeft, gaat een deel van het VB over tot steun aan Israël. Voor de N-SA kan dat uiteraard niet, hun afkeer tegenover Joden is daar te groot voor. Het leidde er zelfs toe dat de N-SA met een spandoek deelnam aan een actie tegen de Israëlische aanval tegen Gaza. Dat was het geval op een actie aan het Antwerpse provinciehuis op 18 november, een actie georganiseerd door Intal. De anti-imperialistische beweging moet zich ten stelligste verzetten tegen iedere poging van aanwezigheid door dergelijke neonazi’s.

Dat de neonazi’s uit N-SA-kringen niet bepaald lieverdjes zijn, bleek onder meer uit de reactie van een voormalige voortrekker van die groepering naar aanleiding van het geweld in Frankrijk tegen betogers van de Oekraïense feministische groepering Femen die protesteerden tegen een mars van extreemrechts tegen het homohuwelijk. De vrouwen kregen een pak slaag van de conservatieven. Kris Roman verklaarde daarover op Facebook: “In Parijs hebben die lelijke hangtiet wijven terecht op hun smoel gekregen. Dit mag zich gerust herhalen met alle westerse linkse wijven.” Dat is de toon die in deze kringen wordt gezet.

Het gewelddadig optreden van Gouden Dageraad kent bij ons dus aanhangers. De enige manier om een verdere opmars ervan te stoppen, is door vandaag al het verzet te organiseren. Met Blokbuster en ALS maken we ons klaar om in maart 2013 in Antwerpen te betogen tegen een haatmars van de Belgische sympathisanten van Gouden Dageraad. Dan is er de jaarlijkse anti-NSV betoging. Werk hieraan mee!

Bron:LSP

 

RR

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter